Gaziantep te ozel hastanelerde doğum ucretleri ne kadar bilginiz var mi ? Devlet hastanesinde dogum yapip memnun kalan var mi?
Şehir hastanesi 6 ay önce dogum yaptım gayet lüks ve güzeldi
Yaaa ben cok kararsizim peki size bakan surekli kontroele gittiginiz doktor mu dogumunuza girdi sizin sayenizde devlet hastnesine cok olumlu baktim
Erkan yergine gidiyordum özel gibi ilgileniyo eşinizi de istiyor odaya muane eden girmiyo doguma malesef ama doguma gelen doktorum da harikaydı normalde live gidiyordum 3350 muane normal dogum da 80 bin tl
Bende asla devlete gitmem diyordum şehir hastanesinde dogum yapan arkadasım gaza getirdi beni cok şükür harikaydi
Cok teşekkür ederim bende gidecem insallah sizde beni gaza getirdiniz ![]()
![]()
Bende ilk once abdullah goymene gidiyordum memnun kalmadım ilgisiz davrandi simd de hatemde Yılmaz gencoya gidiyorum 2300 muayenesi maddi acidan biraz zorlandigimiz icin devleti sordum
Allahım yine abdullah göymen diyen biri gitmeyin o adama onun tek amacı herkese tüp bebek yaptırmak
Yok yok suan gitmiyorum,dusuk tehlikem vardi gece basladi aradik gelecegini soyledi gelmedi sabah 07 de orda olacagim dedi yine gelmedi oglen gelecegini soyledi megersem dogum varmis onun icin gelmis ikisini bir yapmis hem dusuk tehlikesini hem dogumu bunu duyduktan sonra zaten biraktim
Öyle birşey oodugunda şehir hastanesine git gayet iyi ilgileniyorlar
Bundan sonra oyle yapacagim galiba
7 ay önce özel hastanede doğum yaptım 35 bin TL sezeryanla 30 binde normal doğum
Bende orda o Dr da sezeryan oldum
Hatemde mi oldunuz
Peki bir şey sorcam şehir hastanesinde kontrollerde ultrason görüntüsü veriyorlar mı
Erkan yergin veriyor sadece
Teşekkür ederim
Bana oda vermedi
Neden vermediki
Neden ne zaman gittiniz ki