Doğum ücretleri

Geçen ay gittim

Bilmiyorum devlet diye vermiyorlar dedim gecistirdim

Bende geçen ay gittim hatta 6 sında gene randevum var ama vermiyorlar ya

Erkan bey veriuo ya

Kac ayda vir gidiyorsunuz kontrole

Liv Hospitalda doğum yapan oldu mu, sadece doğumun içinde neler veriyorlar yani fiyata ne dahil,bebek kıyafeti,yemek falan bu gibi şeyler hangi hizmetleri var?

Ben daha 7 haftalık hamileyim ayda bir kereye denk gelmiş oluyor ama istedim bana direk video fotoğraf almam söylendi

Vallahi vermedi bacım ya keşke verseydi de içimde kaldı

Yaa işte veriyorda gerçi net belirgin degil özeller gibi olmuyo malesef

1 Beğeni

Aynen canım Kısmet bı şey diyemiyoruz

15 ekimde hatem hastanesi Mehmet Yılmaz genco eşliğinde doğum yaptım hamileliğimin en başından beri yilmaz beyle ilerlerdim evet biraz durumu olmayan için zor oluyor bende zorlandım ama çok güzel ilgileniyor en önemlisi elinden tutup kaldirmasi insana güven veriyor benim 35 bin tl gitti sezeryan oldum normal doğum 30 bin şuan nasıl bilmiyorum ama

Devlet Hastanesi’ne gelirsekte benim görümcem şehir hastanesinde doğum yaptı bana da tavsiye etti gebeliğin ilk haftasi erkan beye randevu alıp gittim ama ben hiç memnun kalmadım ilgisizdi beni kontrol ederken içeriye bir hasta daha aldi kadın resmen muayene ederken beni izledi bende bir diğer hastayi izlemek zorunda kaldım mahremiyet hiç görmedim eşim bu yüzden direk özele götürdü

Evet gerçekten yilmaz bey cok iyi ilgili nasil yapacagim hic bilmiyorum devlet ile ozel arasinda kaldim resmen

Bu durum cok rahatsiz edici bisy ya

Aaa çok şaşırdım bende erkan beye gittim hazıranda dogum yaptım hiç öyle olmadı ya şans demek ki

Evet biraz masraflı oluyor benim eşimde fabrika işçisi artı kirada oturuyorum ama insan yerine konuluyorsun en azından tabi yine sen bilirsin yilmaz hoca ayda 1 kere çağırıyor zaten her zaman çağırmaz

Evet oyle cok kararsizim gercekten allah yardimcimiz olsun :woman_shrugging::folded_hands:

Sizin yaşadığınız ilde yaşamıyorum, lisedeyken hemşirelik okumuştum o yüzden yaşadığım ildeki devlet Hastanesi’nde çok staj yapmıştım. Evet özel ilgi çok olmuyor devlet Hastanesi’nde hatta muayene odasına 2-3 hasta girdiğiniz oluyor, ama şansımdan mı bilmiyorum doktor gayet ilgili ve güler yüzlü davranıyor yapılması gereken herşeyi yapıyor, 2 haftada 1 muayeneye gittim hep bu zamana kadar, sıra falanda beklemedim öyle, önemli olan benim için yapılması gerekenin yapılması diye düşünüyorum. Eşim ve bende devlet memuruyuz özel hastaneye gidecek durumum var ama devlete gidiyorum, özel hastanelerde normal doğuma teşvik etmiyorlar yaşadığım şehirde, her giden sezeryan oluyor. Devlet Hastanesi’nde de aynı ameliyatı yapıyorlar tek eksik özel ilgi bence, ona da ihtiyacım yok devletten memnunum, sadece detaylı ultrason için özel kliniğe gittim o kadar :grinning_face_with_smiling_eyes: bence kendinizi özel hastane iyidir diye sartlamayin tabiki herkesin kendi tercihi​:cherry_blossom::heart:

Yaaa her hastsneye gittigimde mutlaka devlete giderim bende cunku ozel hastanelerin ordan oraya gondermesindeki amac bile para icin oldugunu dusunuyorum,cok haklisiniz su konuda ozele gidenlerin bir çoğu sezeryan oluyor gercekten,konu gebelik olunca uzerine iki kat daha dusuyor insan benim tehlikem vardi dusuk tehlikesi mecburen once ozele gorunmem gerek daha sonra devletten devam edecegim inslalh :folded_hands:

İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız :slight_smile: tabiki hangisi size iyi geliyorsa onu tercih etmeniz önemli

1 Beğeni