Bisey sorucam Ben şuan 34+2 haftalık Hamiləyim 2 hafta sonra 36 haftalık olucaz oğlumda 38 haftada sezaryan olmuşdum normalde doğumum 15 Ocak Gozukuyor Doktorda Ocak ayının 3 ve ya 2 si gibi sezaryan Yaparım dedi tabiyki o zamana kadar da bebek beklerse bu nasil oluyor anlamadım Ben hesab yapinca Aralık Ayının sonlarına denk.geliyor anlamadım.hic bisey
38+2 veya 38+3’e sezaryen randevusu vermiş , yani 39.haftanın içerisine.
Senin normalde 14 ocak olması gerekmiyor mu ya?Seninle aramda 2 gün var, benim tahmini doğum 16 ocak görünüyor
Sen adetdenmo hesaplıyorsun yoksa yumurtalamadanmı.
Yumurtalamadan hesaplarsan doktor dediği tarihden önce oluyor doğum.
Ama doktor adetden hesap yaptığı için senin yaptığın hesapdan geç oluyor doğumun.
@Mucizebebek2023
Son adet tarihine və uygulamaya görə normel doğumum 15 ocak Gozukuyor canim Ulturasonda da 15 ocak Gozukuyor Doktorda Bana Ocak ayının 2 ve ya 3 gibi sezaryan edəriz dedi o zamanda 38+3 mu oluyor benim oğlumda 38+3 de almışdı başqa bi Doktorda Bana Aralık Ayının 25 26 27 gibi almanız lazım söyledi kafam karısmis acaba Aralık aylarının sonları kaç haftam.doluyor Ayın 15 Doktor randevumuz var o zaman netlesir o zamanda 36 haftalık olucaz Ayin sonlari 38 olmamız lazım deyilmi fikirim karısmis tamamm
Hayır canim Son Adet tarihine görə hesabliyorum 15 ocak Gozukuyor Ulturasonda da 15 ocak.gozukuyor Sezaryan Doktorum 2 ve ya 3 ocak Alalim dedi başqa bir Doktorda 25 26 27 Aralık dedi kafam.karisidi resmen Hangisi normale alıyor hangisi erkən hangisi gec alıyor deyə kaldım
Geçen hafta kadın doğum doktoruna sordum sezeryani ne zaman yaparsınız dedim doktor bana sezeryan 39 haftalık yapılıyor dedi. Görümcem 38+4gunde sezeryan oldu nst de sancı da çıkmış eltimde nisani geldi sancısı vardı 38+4gun oldu yani en geç 39 haftalık aliyorlar
34+2 benim, niye bu aradaki gün farkı oluyor ya çözemedim kafayı yiyeceğim
Benim şu anlık normal gibi görünüyor tabi aksi bir durum olmazsa, bir de çatı muayenesi de yapılmadı henüz bakalım nasıl ilerleyecek süreç
İnşallah, sağlıkla gelsinler de gelecekleri yolu bir bakıma kendileri seçmiş oluyor
İnşallah çok güzel geçer senin doğumun da, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini