Doğum tarihimi hesaplamama yardımcı olur musunuz

İlk olarak Maksat muhabbet adlı kanalda gönderildi
Mucizebebek2023

Merhaba kızlar nasilsiniz

Bisey sorucam Ben şuan 34+2 haftalık Hamiləyim 2 hafta sonra 36 haftalık olucaz oğlumda 38 haftada sezaryan olmuşdum normalde doğumum 15 Ocak Gozukuyor Doktorda Ocak ayının 3 ve ya 2 si gibi sezaryan Yaparım dedi tabiyki o zamana kadar da bebek beklerse bu nasil oluyor anlamadım Ben hesab yapinca Aralık Ayının sonlarına denk.geliyor anlamadım.hic bisey

2 Beğeni

38+2 veya 38+3’e sezaryen randevusu vermiş , yani 39.haftanın içerisine. Senin normalde 14 ocak olması gerekmiyor mu ya?Seninle aramda 2 gün var, benim tahmini doğum 16 ocak görünüyor​:roll_eyes:

3 Beğeni

Sen adetdenmo hesaplıyorsun yoksa yumurtalamadanmı. Yumurtalamadan hesaplarsan doktor dediği tarihden önce oluyor doğum. Ama doktor adetden hesap yaptığı için senin yaptığın hesapdan geç oluyor doğumun. @Mucizebebek2023

1 Beğeni

Son adet tarihine və uygulamaya görə normel doğumum 15 ocak Gozukuyor canim Ulturasonda da 15 ocak Gozukuyor Doktorda Bana Ocak ayının 2 ve ya 3 gibi sezaryan edəriz dedi o zamanda 38+3 mu oluyor benim oğlumda 38+3 de almışdı başqa bi Doktorda Bana Aralık Ayının 25 26 27 gibi almanız lazım söyledi kafam karısmis acaba Aralık aylarının sonları kaç haftam.doluyor Ayın 15 Doktor randevumuz var o zaman netlesir o zamanda 36 haftalık olucaz Ayin sonlari 38 olmamız lazım deyilmi fikirim karısmis tamamm

2 Beğeni

Hayır canim Son Adet tarihine görə hesabliyorum 15 ocak Gozukuyor Ulturasonda da 15 ocak.gozukuyor Sezaryan Doktorum 2 ve ya 3 ocak Alalim dedi başqa bir Doktorda 25 26 27 Aralık dedi kafam.karisidi resmen Hangisi normale alıyor hangisi erkən hangisi gec alıyor deyə kaldım

3 Beğeni

Geçen hafta kadın doğum doktoruna sordum sezeryani ne zaman yaparsınız dedim doktor bana sezeryan 39 haftalık yapılıyor dedi. Görümcem 38+4gunde sezeryan oldu nst de sancı da çıkmış eltimde nisani geldi sancısı vardı 38+4gun oldu yani en geç 39 haftalık aliyorlar

1 Beğeni

Benimde adet tarihim 1nisan ondan bende bekleyecem elimde olursa 1ocakta olacam ayın 21randevu aldım doktor gün versin diye

1 Beğeni

Senin yazdığın haftaya göre hesapladığımda 38+2 veya +3 e denk geliyor, şu anki hafta ve gününün üzerine hafta hafta sayabilirsin​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Tesekur ederim arkadaşım

2 Beğeni

Benimde son Adet tarihim 10 nisan

2 Beğeni

Heh tamam bak bu şekilde doğum 15 ocak oluyor​:joy: ama senin haftan 34+3 oluyor bugün itibarıyla :joy: aramızda bir gün var :joy:

2 Beğeni

Uygulamada şuan 34+4 hafta gösteriyor canim sende kaç gosteriyor sendemi sezaryan olucaksin

2 Beğeni

34+2 benim, niye bu aradaki gün farkı oluyor ya çözemedim kafayı yiyeceğim​:joy::joy::joy::joy: Benim şu anlık normal gibi görünüyor tabi aksi bir durum olmazsa, bir de çatı muayenesi de yapılmadı henüz bakalım nasıl ilerleyecek süreç

2 Beğeni

Aramızda sadəcə 2 gün var :joy:

2 Beğeni

Ama son adet tarihimiz ve doğum tarihimize göre 1 gün var​:joy::joy::joy::joy::joy: valla bir çıkmazın içindeyim, çözemedim sebebini​:joy:

2 Beğeni

İnşallah sağlıcakla.gelsinler Bebislerimiz canim İnşallah istədiyin gibi doğumun olur Kolay ben sezaryan olacağım bakalım nasil Olucak

3 Beğeni

İnşallah, sağlıkla gelsinler de gelecekleri yolu bir bakıma kendileri seçmiş oluyor :pray:t4: İnşallah çok güzel geçer senin doğumun da, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini​:heart:

2 Beğeni

Belki Yumurtalama gününə görə oyle olmuş anlamadım bende :joy:

1 Beğeni

İnşallah canim hepimiz sağ salım Kovusalim kizmi bebek erkekmi

1 Beğeni

Neyse her şeyde mantık aramayayım​:joy:

2 Beğeni