Erkek benim ufaklık Senin kuzunun cinsiyeti neydi?
Simdi bende Ocak 2 ve ya 3 de 38 haftami oluyor
Maşallah canim Benimki kız
Benim son zamanlar karinim Baya küçük geliyor bana acaba normalmi Sende oyle şeyler oluyormu
Oyyy allah bağışlasın Yok benim karnımın maşallahı var, her geçen gün biraz daha gerine gerine büyüyor
Ayy teşekkür ederim Baya düşünmüşdüm İşimi kolaylasdirdin
Maşallah olsun Benim Oğlanda da oyleydi simdi Anlamıyorum Küçük geliyor
Rica ederim 38+2 ve 38+3 e denk geliyor. Bu da 39. Gebelik haftası demek oluyor
Simdi anladım digər doktor neden 28 Aralık Sezaryan ola bilirsin söyledi o zaman 37+4 olucaz o yüzden
Aynen canim O zamana kadar inşallah dayana bilirim artık Bi an önce çıksın istiyorum
Deme deme öyle , hayırlısıyla doğsun
İnşallah canim Annem söyluyor ki Boşuna endişe etme Yeni yılı bekle Ocak Ayını bekle cabalama erkən doğsun diye
Valla elde değil bazen, sen istediğin kadar plan yap çocuk ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor
Aynen canim öyle
Bakalım Ocak ayının İlk bebesi kim olucak
Bana neden bebeyin hic boyunu soylemiyor doktor anlamıyorum Cekisni diyor boynu bilmiyorum boyu supriz olucak qaliba bu sefer giderken boyunda sorayım barı bakalım boyu nasilmis
Canım benimde tahmini doğum tarihim 15 ocak seninle aynıyız yani aynı @duygugillerdenbiri dediği gibi oluyor. Doktorlar sanırım iki farklı şekilde kullanıyor haftayı 37+4 aslında 38. Haftanın içindesin demek. Ocak 1-7 = 39. Hafta oluyor. Ocak 8-14 = 40. Hafta oluyor. Yani 40 haftalık doğru hesaplama bu şekilde. Bu arada canım doktorlar boy söylemezler gittiğinde bacak boyunu ölçüyorlar ya onu 3 ile mi ne çarpıyorlar tam şu an hatırlayamadım öyle ortalama bebeğin boyu çıkıyor internette var. Ama çok doğru değil bence
Bebiş cenin pozisyonunda olduğu için boyu yaklaşık olarak söyleniyor, doğru bilgi vermeyebiliyor ondan söylemiyor olabilir ama sorarsan yaklaşık bir şey söylecektir yine de
3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Hamilelik bulantılarının önüne nasıl geçtiniz gece gündüz durmuyor