Doğum tarihimi hesaplamama yardımcı olur musunuz

Erkek benim ufaklık​:blue_heart: Senin kuzunun cinsiyeti neydi?

3 Beğeni

Simdi bende Ocak 2 ve ya 3 de 38 haftami oluyor :joy:

1 Beğeni

Maşallah canim Benimki kız

3 Beğeni

Benim son zamanlar karinim Baya küçük geliyor bana acaba normalmi Sende oyle şeyler oluyormu

1 Beğeni

Bugün 34+4 olduğunu kabul ederek sana çizelge yaptım​:joy::joy::joy:

3 Beğeni

Oyyy allah bağışlasın​:heart: Yok benim karnımın maşallahı var, her geçen gün biraz daha gerine gerine büyüyor​:woman_facepalming:t4::joy:

2 Beğeni

Ayy teşekkür ederim Baya düşünmüşdüm İşimi kolaylasdirdin

2 Beğeni

Maşallah olsun Benim Oğlanda da oyleydi simdi Anlamıyorum Küçük geliyor :joy:

2 Beğeni

Rica ederim​:cherry_blossom: 38+2 ve 38+3 e denk geliyor. Bu da 39. Gebelik haftası demek oluyor​:kissing_closed_eyes:

2 Beğeni

Simdi anladım digər doktor neden 28 Aralık Sezaryan ola bilirsin söyledi o zaman 37+4 olucaz o yüzden :joy:

2 Beğeni

Aynen canim O zamana kadar inşallah dayana bilirim artık Bi an önce çıksın istiyorum

1 Beğeni

Deme deme öyle , hayırlısıyla doğsun​:heart:

2 Beğeni

İnşallah canim Annem söyluyor ki Boşuna endişe etme Yeni yılı bekle Ocak Ayını bekle cabalama erkən doğsun diye :joy:

2 Beğeni

Valla elde değil bazen, sen istediğin kadar plan yap çocuk ne zaman gelmek istiyorsa o zaman geliyor​:joy::joy:

2 Beğeni

Aynen canim öyle

1 Beğeni

Bakalım Ocak ayının İlk bebesi kim olucak :palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Bana neden bebeyin hic boyunu soylemiyor doktor anlamıyorum Cekisni diyor boynu bilmiyorum boyu supriz olucak qaliba :joy: bu sefer giderken boyunda sorayım barı bakalım boyu nasilmis

1 Beğeni

Canım benimde tahmini doğum tarihim 15 ocak seninle aynıyız yani aynı @duygugillerdenbiri dediği gibi oluyor. Doktorlar sanırım iki farklı şekilde kullanıyor haftayı 37+4 aslında 38. Haftanın içindesin demek. Ocak 1-7 = 39. Hafta oluyor. Ocak 8-14 = 40. Hafta oluyor. Yani 40 haftalık doğru hesaplama bu şekilde. Bu arada canım doktorlar boy söylemezler gittiğinde bacak boyunu ölçüyorlar ya onu 3 ile mi ne çarpıyorlar tam şu an hatırlayamadım öyle ortalama bebeğin boyu çıkıyor internette var. Ama çok doğru değil bence

4 Beğeni

Bebiş cenin pozisyonunda olduğu için boyu yaklaşık olarak söyleniyor, doğru bilgi vermeyebiliyor ondan söylemiyor olabilir ama sorarsan yaklaşık bir şey söylecektir yine de

1 Beğeni

3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Hamilelik bulantılarının önüne nasıl geçtiniz gece gündüz durmuyor