Doğum suyunun gelmesi nasıl oluyor

Kızlar doğum suyu nasıl oluyor ?

Burada yazılanlarda okuduğuma göre; idrarını tutabilirsin ama bu su tutulmuyor ara ara sızıntı şeklinde olabiliyormuş.

1 Beğeni

Bende sulu berrak bir akıntı geldi ilk doğumum nasıl olduğunu bilmiyorum o yüzden sormak istedim pazar günü sancıyla gittim 1 santim açıklığım vardı hastanede kırmızı akıntım geldi şimdide böyle oldu napmam lazım bilmiyorum

Doktora gitmeniz daha iyi olacak bence kırmızı diyorsun​:melting_face:

Sağlık ocağı suyun geldiğinde yan yat ve hastaneye git hemen demişti bana açılmanızxa varmış bence doktorunuzla bi konulun yada hastaneye gşdin

Sancım yok ama sadece şuan sabahtan beri berrak sıvı gibi akıntı geliyor

Canım suyun geliyor demek ki. Doktorlar genel olarak su geldikten sonra 1 saat içerisinde hastanede olun diyorlar. Kaç haftalıksın?

Annemlerle konuştum bacak arandan baya bı akcak su diyorlar bekle diyorlar ne yapıyım kafam karıştı

39+3 haftalığım

Benim ilk gebeliğim seni yanlış yönlendirmeyim canım. Ama benim suyum gelse ben giderdim.

Maşallah zaten günün de dolmuş neredeyse. Çok Çok az geliyorsa suyun biraz daha bekle istersen annenleri dinle. Sancılarını kontrol et düzenli ve 3-5 dakikada bir girer hale gelince doktora gidebilirsin. En kolayından hayırlı doğumun olsun inşallah

Sancım yok ama böyle az az akıntı geliyo çocuk hareketli

Anladım canımm doktorunla iletişime geçme şansın var mı?

Benimde öyleydi sulu akıntı iç çamaşırım ıslanıyordu hastaneye gittiğimde bana enfeksiyon dediler fitil verdi 38+5 haftalığım

Malesef canım

Anladim. Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz. :pleading_face::smiling_face_with_three_hearts:hiç gerilme 9 ayı bitirdin bebeğini de sağlıkla alırsın Allahın izniyle

Benim pazar günü sancı olup doktora gittim 1 santim açıklığın var bebeğin kafası kanalda yatisin olcak dediler hastanede yatarken kırmızı akıntı geldi ama bu kadarla doğum olmaz dediler ve çıkardılar şimdide bu durumu yasiyorum

İnşallah canım dualarımız tüm hamişlere

:cherry_blossom::palms_up_together: Aynen öyle

Bebeğini riske atma istersen git cnm içinde rahatlar