Gidicem canım sabahın 9.dan beri azar azar geliyo çünki
Tekrar git bence benim doktorumda 1 parmak açık yek var dedi
Tamam canım gitcen
Naptınız durum nedir
Gidecektim hastaneye ebeme sordum sancın yoksa biraz daha bekle dedi ama şuan o akıntı devam ediyor ama sancım yok
Ben gitmeni tavsiye ederim su akmaya başladığı andan itibaren çocuk gerçek dünyayla temasa geçmiş ve risklere açık olmuş oluyor 24 saat içinde doğum gerçekleşmesi çocuk doktorları her ihtimale karşı doğar doğmaz çocuğa müdahale edip hemen enfeksiyon vr mı bi sıkıntı var mı diye bakıyorlarmış. 2 hafta önce doğuma hazırlık eğitimi aldım kadın doğum doktoru bu şekilde anlattı suyunuz geldiyse beklemeden hastaneye gidin dedi yani
gidin hastaneye bence
Benim bir ay boyunca suyum hep sızıntı az az gelmiş haberim yok hep akıntı sanıyordum su denilen şeyin hep birden bire aktığını söylüyorlardı bende öyle olmadı doktorlar 40+0 da farkedince bitme noktasına geldiğini suyumun sezeryana aldılar doğumdan sonra ise. Biz suyun azaldığını söyledik ama tamamen kurumuş bebek rahim. Duvarına yapışmış bi. Vaziyette aldık dedi yarın sabah ameliyata almış olsaydık ölü doğum olacaktı Allâh korusun dedi Rabbim bize bağışladı elhamdülillah o yüzden suyunuz ne şekilde geliyorsa gelsin hemen doktora gidin çok önemli bebek kurursa Allah korusun kötü olur vakit kaybetmeyin hiç Rabbim bağışlasın evlatlarımızı bize