Merhaba kızlar bundan 4 ay önce doğum yaptım.Doğum sonrası Eylül de regli oldum ve daha olmadım.İlk testim çok silik pozitifti.Bugünde test yaptım ve sonuç POZİTİF Bundan sonra nasıl bir süreç beni bekliyor
Sen sezeryanmı oldun?
Evet sezeryan oldum
Benim doktorum 3 yıl yasakladı hamile kalmama
Bence çocuklarının çok güzel bir çocukluk geçireceğine odaklan benim kardeşim benden 11 ay küçük, kendimi o olmadan hatırlamıyorum. Onunla müthiş bir çocukluk geçirdim, hiç başka arkadaşa ihtiyaç duymadan hep dipdibe bir sürü çocukluk anımız var. Şimdi ikimiz de evli çocuklu yetişkiniz ama ikimizin arasındaki bağ diğer kardeşlerimizden çok farklı o benim biraz geç gelmiş ikizim.
Yasak falan konulmadı bana
Teşekkür ederim cok güzel motive ettiniz
@Hilalakın artık olmuş bebisiniz sağlıcakla doğsun inşallah beraber büyürler
Amin inşallah bakalım testte pozitif ama kanda ne olur
Sağlıkla gelsin inşallah hiç üzülme benimkilerde ikiz gibi büyüdüler şuan biri 10 doldurmak üzere biri de yeni 11 girdi küçükken hep ikiz sanıyorlardı çok iyi anlaşan ve bazen kavga ediyorlar
İnşallah Allah razı olsun bakalkm pazartesi kan vereceğim
Benim kuzenim de öyle oldu cunku hamile kalabilmesi o zamanalr daha yuksek olasilik mis bersber buyurler sende zamanla rahatlarsin bence cok şanslısın hic üzülme sag saglim kucağına almayı nasip etsin rabbim
İnşallah ya Allah razı olsun umarım hem eşime hem çocuklarıma yetebilirim beni en cokta o korkuyor
Canım olan olmuş saglikla gelsin dünyaya nasibi varmış gelmiş
Öyle tabii hakkımızda hayırlısı
Kuzum valla ben sezeryan dogum yaptım 1 ay sonra hamile kaldım oglum 5 aylık karnımdaki 4 aylık
Öncelikle hayirli olsun saglikla gelsin insallah. Suan ilk hamileligim ve benim de tek korkum dogum dan sonra kalir miyim bidaha ama bana kalirsa üzülmeyin kendinizi streste sokmayin yicek ekmegi varmis rabbim nasip etmis oyle düşünün cok guzel beraber büyüyüp giderler
Daha yeni dogum yapmissin zor olacak tabi ama bundada vardır bi hayır diyeceksin .en korkdugum o sebeble dikkat etmek lazim
@Hilalakın Gebeliğin hayırlı olsun Rabbim nasip ettiyse kolaylığınıda verir. Burada eşine de büyük iş düşüyor artık hep yardımcı ve destek olursa süreci çok daha rahat geçirirsin
Doktorunuz yasaklamamışmıydı hamileliği