Doğum sonrası ikinci kez hamilelik

Yok yasaklamadı kimse hamile kalma demedi bnde bilmiyodum bu kadar çabuk kalacagımı doktorlar şu an bşi demiyo sadece dikkatli ol diyolar

Senden hızlısı mezarda :joy:ben 3 ay sonra regli olunca öyle kaldım​:joy:

En büyük destekçim o vallahi

Benim dogum kanamam bitti 5 gün geçti hemen adet oldum​:grin::grin::grin:

Ayy ne kadar güzel ya keşke bende öyle olsaydım​:joy:

:joy::joy::joy: bi oglum var şimdi kızım olacak

Benimde bi oğlum var bunun cinsiyeti daha belli değil :joy:

Bebek istyor muydunuz yoksa kazara mi oldu acaba

Öncelikle iyi geceler, bende sizin gibi kızım dört aylıkken test yaptım ve sonuç pozitif başlarda çok korktum ağladım ikisini nasıl biyutucem diye ya ikisinede yetemezsem diye ama sonra alıştım ve durum hoşuma bile gitmeye başladı çünkü ben ve kız kardeşim arasında tam bir yaş var ve o benim en büyük şansım yeri geliyor arkadaşım yeri geliyor annem yeri geliyor kardeşim kiziminda kardeşiyle aynı yaş araliginda olması beni sevindirdi.bir iki hafta sonra doktora gittiğimde doktorum ilkinde sezeryen oldugum için ikinci dogumumun riskli olabileceğini düşündü bu tarz durumlarda anne bebek ölümleri yaşanabileceğini söyledi ve beni Perinatoloğa yönlendirdi Adana’daki en iyi Perinatoloğu araştırdım buldum zar zor randevu aldım gittim. Sağolsun sıcakkanlı bı doktordu ve beni baya sakinleştirdi gerekli kontrolleri yaptı ve bir sorun olmayacağını kırkı çıkınca hamile kalan hastalarimin olduğunu söyledi. Yalnız gebeligimin en geç 37. hafta sonunda sonlanması gerektiğini söyledi . Üzülme ve bebeklerine odaklan başlarda baya sıkıntı yasiycaz ama çocuklarımızın en yakın arkadaşlarını dünyaya getireceğiz. Ve muhtemelen gebeliklerimizde birbirine çok yakın​:cherry_blossom:

Kazara oldu

Aa fotografindan tanidim konusmustuk seninle galiba ayni konuda :smiling_face: dogurdun buyuttun simdi tekrar hamilesin :grin: dogumdan sonra korunma cok cok onemli hiç aksatmadan korunmak lazim :pray: hayirlisi olsun saglikla gelsin :pray:

Açıkçası ben korunmadım,eşimde korunmak istemedi olmaz diye düşünürken sürpriz bir şekilde girdi hayatımıza​:joy:şimdi 2 doğmadan 3 ü planlıyor​:joy:

Pek kaza olmamiş ozaman :grin: hayirlisi olsun hayatiniz adina… :pray:

Yok canım teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım benim gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:🫶🏻 hiç korkma ikisi birlikte büyür yetersiz olacağını düşünme ne güzel biri karnındayken diğeri ile bir şeyleri tecrübe edeceksin ikinci gelince hiç sıkıntı çekmezsin çünkü bilinçli bir anne olmuş oluyorsun birlikte büyüyecekler ne güzel aralarında fazla bir yaş olmayacak

Evet inşallah çok zorlanmam beni korkutan karnım büyüdükçe dikişlere birşey olur mu diye tedirgin oluyorum

Neden riskli ve perinatoloğa gönderdi?37.hafta çok erken değil mi

Teşekkür ederim :cherry_blossom: inşallah herşey dediğiniz gibi olur ve ikisine de yetebilirim

1 Beğeni

Benim doktorum biraz detaycı sanırım o yüzden ince eleyip sık dokuyor. Gittiğim perinatolok doktoruma nazaran çok rahattı insanlar kırkı çıkar çıkmaz hamile kalıp doğum yapıyor sen içini ferah tut dedi.Ama 37. Haftada alınması gerektiğini oda söyledi

37 çok erken bana göre bakalım bizimki ne diyecek