Kızlar bu göbek üst ve sırt nasıl gidecek diyet yapıyorum egzersiz yapıyorum ama tam verim alamıyorum önereceğiniz yada tavsiye edeceğiniz yada sizin gittiyse göbek nasıl yol izlediniz bu konuda fikir almak istiyorum çünkü iyice moralim bozuldu aynaya bile bakmak istemiyorum..
Yputubede 15 dakıkalık leisli diye bi kadın var sarı yada mavi tshrli olması lazım diyetle beraber ne sırt ne göbek kalmıyor
Günlük yapmam gerekiyor dimi canım birde korse takmam şart mı belden korse ve göbeğim fırlıyor resmen takmak istemiyorum lakin faydası olursa göz yumacağım bir şekilde
Yok hayır takmaya gerek kalmıyor günlük yapınca fark ediyoe yoruyor zaten yotube leslie 3 mile 15 dk yazınca sarı 0 kol kıyafetli kadın çıkıyor ben faydasını gördüm ne göbek ne bişey kalmıyor ama yeşil çqy falanda içtim günde bi bardak. Şuan tekrar hamileyim artık doğurunca tekrar yapacağım
15 dk günlük bence az olur ben şuan bile rahatlıkla yapabiliyorum doğumu başlatmak için sabah akşam olarak yaparsanız daha iyi olur bence
Canım benimki doğumu başlatmak için değil ama
Hamileyken evet sporun çık etkisi car sağlıkla al kucağına inşallah
Elbette biliyorum o yüzden hafif bir spor kalır diye dedim
Tamam canım deneyeceğim inşallah çok teşekkür ederim
Amin inşallah
Kaç aydır canım doğum yaptın
5 ay oldu canım
Canım benimde 5 ay oldu ama herhangi bir spor yapmadım göbeğim düz olmuş sadece düzenli bebek emziriyorum birde ilk bir ay korse taktim
Ben meme reddi oldu bizde emmeyince de sütüm kesildi maalesef
Anladım canım belki de bundan dolayı gubek gitmedi benim sezeryan oldum eski halime geldim aldım kiloları da geri verdim
Bemde normal yaptım Korsede taktım ama işte yine de kaldı göbek
Gubek sporuna ağırlık verin kısa sürede gider
Ben bir ay korse taktım 3 aylik oldu bebeğim spor yapıyorum evde azar azar benimde az kaldı göbeğim yağ gibi ama erimesi lazım spora yazıl senin bebek büyümüş bende 6 aylık olunca yazılacam
Malesrf bu durum bende yasiyorum hic bi elbisem olmuyor bana ve stresten ben yiyorum gercekten ve ne kadar spor yapiyorhm hic yaramadi anlamadim gitti bazilari hemen veriyor nasil oluyor oyle
Teşekkür ederim kızlar