Doğum sonrası cinsel ilişki

Sezeryan doğumundan sonra ne zaman cinsel ilişkiye girilir?

2 Beğeni

Doktorum dedi 40 indan sonra kanaman vs yoksa girmekte sikinti yok.bende sezeryanluyim suan.

1 Beğeni

Sezeryanda olsa normalde olsa 40gün beklicen yawyum :sunglasses::smirk:

2 Beğeni

Bende sezeryan oldum. Zaten 40 gün beklemek zorundasın. Ama bi doktorda dinlemiştim ister sezeryan isterse normal doğum olsun dikişler varsa 2ay beklemek gerek

3 Beğeni

40 in cikinca girebiliyorsun

Anladm teşekkürler

Anladm teşekkürler​:smiling_face:

1 Beğeni

Hadi ya ilk defa duydum

1 Beğeni

İstersen bi doktoruna falan sor. Çünkü ben 2ay dolmadan falan ilişkiye girdim baya bi ağrım oldu. Tabi herkes farklıdır. Sezeryanın iyileştiyse kendini iyi hisediyorsan olur​:hugs:

1 Beğeni

Rahim kendini 40günde iyilestiriyo. Oyuzden 40gün dogum yapinca servis tabagi buyuklugunde yara oluyor icerde disardaki dikisin iliskiye girerken bi etkeni olmuyo zaten. İcerde kanama olusabilir yeniden yada enfeksiyon kapabilir vs

1 Beğeni

Doğum hangisi olursa olsun boşuna 40 gün lohusalık var dememişler rahimin kendini toparlaması tam 6 hafta sürüyor bu süreçte kendinize iyi bakmanız ve hijyene çok dikkat etmeniz gerekir,ki her 2 doğumda da zaten dikiş leriniz olucak ve bazı kadınlarda kanama 40 günden fazla sürüyor

Normal doğum yaptım. 35 gün oldu. Kırkım da çıksa ilişkiye girebilecegimi sanmıyorum. Çok korkuyorum. Artık her hangi birşeyin oraya girmesi beni çok korkutuyor. Psikolojim bozuldu

40 ından sonra ama zaten dikiş oldugu için sende tedirgin olabilirsin olsada yavaş olur

1 Beğeni

Anladm peki ne zaman dikişlerin için gittin doğumdan sonra bu zaman gel demedi çünkü

Banada gel demedi bende gitmedim kendi kendine yok oldu

1 hafta sonra gitmiştim