Doğum sonrası cinsel ilişki

O zaman kendini hazır hissedene kadar eşinle kanka kalın :grinning: Hem ağrın var hemde dikişlerin düşüyorsa hala sen en iyisi dinlen, toparlan​:rose:

2 Beğeni

Valla oyle yapcagoz esimde sıkıntı yok bi yerim aciycak diy adam gece sarilmayi bile birakti​:joy::joy::joy::joy:benimadama desem 1 ay daha bekle bekler valla. Boyle giderse bekliycege benziyir

Tek birleşmeyle değil başka türlü de birbirinize iyi gelebilirsiniz :grin::wink::face_in_clouds:

1 Beğeni

Valla ben ilk gebeligimde neredeyse 5 ay bekledim korkudan çünkü dikis acilmasi yasamistim sonrasinda tekrar dikis atildi vs derken korkuyordum 5. Ayin sonujda cesaret rttim bunda nasil olacak bilmiyorum ama muhtemelen gine 3-4 ay beklerim gibi geliyor :rofl:

1 Beğeni

Oha​:joy::speak_no_evil:ben kendime oyle seyler yaptirmiyom 2 ,5yil oldu evleneli taş catlasa 7 kere anca yapmistir bilmiyom utaniyorum ve cok rahatsiz oluyirum . Esime de yapmak istemiyom dogumdan sonra bi sogukluk oldu :woman_facepalming:

Benimki öneri yani gerisi sana kalmış :hugs:

1 Beğeni

Ariy aslinda bende ondan cok korkuyom dikis acilsa bile dok. Gitmem herhalde enfeksiyon kaptim kendi kendimi iyileştirmeye calistim . Dogumdan ve ozel bolgeye uygulanacak herdeyden korkar oldum

Tabi canim :joy::speak_no_evil:

1 Beğeni

Evet o yüzden ben biraz bu konudan kaynaklı net 3 ay beklerim gibi geliyor asiri korkuyorum çünkü

1 Beğeni

Korkma canım iki sezaryen oldum ben 40 çıktıktan sonra bir sorun olmuyor

1 Beğeni

Sen sezeryan olmsun ama ben normal dogumu diyorum

Kızlar doğum yapalı 50 gün oldu ama bende istek yok bi türlü o frekansı yakalayamıyorum. Adam yazık seside çıkmıyor beni bekliyor. Hep korkuyordum eşimle aramızdaki bu cinsellik açılır mı diye sanırım başıma geliyor ama düzeltmem gerek.Bana bi öneri verebilir misiniz tecrübeli anneler​:pleading_face:

1 Beğeni

Özellikle Sezer yandan sonra o bölgede hissiyatsızlık oluşuyor belli bir süre sana tavsiyem afrodizyak etkili kayganlastiricilar var İlk zamanlar kullanabilirsin canım

Hmm pardon canım ben yanlış anlamışsim

1 Beğeni

Benimde dikişlerim var ve şuan okuduklarımdan sonra korkmaya başladım​:roll_eyes:

Bende öyleydim sezeryan dikislerine gel 10gun sonra dediler korktum gitmeye sonra zar zor gittim de aldılar ama acimamisti ilişkiye girdiğimde de çok korktum birşey olur diye 40gun sonra girdim hiç bı ağrı acı hissetmedim hatta şaşırmıştım niye eskisi gibi rahat oldu diye :grinning:

1 Beğeni

Haha genisleme oldugundandir . Ben valla korkuyom dikislerim dusmeye devam ediyir biraz daha beklerim .