Doğum parası💴 ve yapılan yardımlar?

3 gün önce başvuru yaptım acaba geçerli olur mu 2025’i n

Doğum nezamansa 2024 teyze o parayı aliyosun diye biliyorum

Tam olarak nereden başvuru yapılıyor

Bunu nerden aliyoruz süt parasını

E devletten biliyorum ben

Tam olarak nasıl yapılıyor anlatabilirmisiniz? Birde çalışmayan anne alabilir mi? Şartlar nedir?

Sosyal hizmetlerden bilgi alabilirsin onun başvurusu içinde anne veya babanın kimlik fotokopisi bebeğin fotokopisi ikisinden biri başvurabilir çalışma şartı yok diye biliyorum burda böyle yapiyolar genelde

Anladım. Çok teşekkür ederim yardım galiba o para durumu iyi olmayanlara verilen biz alamayız

Herkese veriliyor şart sürt yok

Bizim burada sosyal yardımlaşma var valilikte doğum raporu ile birlikte gidip başvuru yapılıyor ben 30 Aralık’ta doğum yaptım eşim doğum raporunu alıp gidip başvurumu yaptı e-devlet’te bakıyorum 20 gün sonra parayı çekebilirsin

Şuan değerlendirme aşamasında benimkisi

Başvuru nereye yapıldı peki canım

Ben kendimkini valilikte sosyal yardımlaşma,da yaptım başka şehirde nasıl bilemiyorum

Dogum parasini sgk olsun yada olmasin calisan olsun yada olmasin bundan herkez yararlaniyor sart degil sgk

Bizim bahsettiğimiz o değll canımn çalışanların aldığı doğum parası

Trabzon/Ortahisar.Emzirme ödeneği dışında herhangi bir yardımdan faydalanmadım.Aile evi kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz.

Kızlar bilginiz varmı bu dogüm parası üdürlüge girdimi eşim gitti ama 600 demişler ayın 3ünde dogüm yaptımeşim 4dünde gitti 600deyince eşim yaptırmamış bekliyoz üdürlüye girmesini

Belediyeye doğum belgesi gibi bir şeyle gidiyormuşuz tek seferde 5000 veriyorlarmış ilk çocuk için.

Sosyel İsmet merkezine gitti eşim daha 600demişler eşimde yaptırmamış

Siz aldınızmı