Doğum ne zaman olur?

Kızlar merhaba 36. Haftadayım 2. Doğumum sizce ne zaman olur doğum? Merak ediyorum artık çok zorlanmaya başladım sizde de durumlar öyle mi ilk gebeliğim sezeryanla oldu…

1 Beğeni

Vla bn 27 haftaligm simdiden zorlaniyorum bunyem kaldirmiyor artik

1 Beğeni

Ben zayıfım birde sanki karnım çok sert gibi geliyor çok acıyor

Bebek sıkıyor kendini bazende top gibi yapitigi zmn sertlik oluyor inşallah sag salim dogar cnm

2 Beğeni

İnşallah hepimiz sağ sağlim alırız kucağımıza yavrulaımızı

3 Beğeni

36+2 benimki Ayy benimde alt bölgemde inanılmaz ağrılar oluyor zor yürüyorum. Geçen hafta o şekilde acile gittim. Ilk doğum sezeryan olanlarda bu ağrı daha çok görülüyormus. Nst de sancı çıkmadı çünkü. Istirahat et dedi ama ne mümkün 4 yaşında oğlum var ve ev işleri pek dinlenmek mümkün olmuyor. Bana 12 Ağustos’ta gün verdiler. 38+2 de alacaklar. Devlet hastanesinde doğum yapacağım. Çok şişkinliginiz varsa kesinlikle açık bir bardak çay icmenizi öneririm. Hazımsızlıga çok iyi geliyor. Ben yemekten sonra bir bardak içiyorum en azından mide şişkinliği yaşamıyorum.

1 Beğeni

:smile: benim oğlumda o haftalarda öyleydi. Korkumdan birkere ağladım bebeğe birşey oldu diye doktora gittik doktorda bana güldü hareket etmemesi daha kötü canı öyle olmak istemiş dedi :sweat_smile:

1 Beğeni

Bende 36.1 de cuma gunu kontrole gidecegim bana da gun verirler mi acaba. Sezaryen olacak devlette. Bide ne gbi tetkik yapiliyor

Bizde 35 teyiz 2 ci doğumum sizin gbi sezeryan olacak aynı sorunları yaşıyorum yürürken bile ayağım uyuşuyor

Aynı seleri yasiyoruz gerçekten beni anlatmışsınız sanki bizde devlette olacaz ama daha gün vermedi 35 teyiz smdi

Ben doktoruma söyledim artık gün vermeniz lazım diye. Çünkü 38+ dan sonra gün verilmesi gerekiyor diye biliyorum. Oda hemen 15i dedi bende eşim tüm hafta bizimle olsun diye 12 Ağustos uygun olur mu dedim iki günden birşey olmaz dedi 12 Ağustosa yazdı. Kağıt yaziyor zaten doktorun. EKG cekiliyorsun, kan idrar istiyorlar bir ton birde anestezi polikliniğine gün veriyorlar. Hepsini anesteziye gösteriyorsun. Doktor bana öncesinde tahlillerini sağlık ocağına göster eğer enfeksiyon falan varsa antibiyotik yazsınlar ameliyat öncesi dedi. Bugün gösterdim çok şükür temiz çıktı. 8 Ağustos’ta anestezi polikliniği ile görüşeceğim 12sinde de Allah nasip ederse oğluma kavuşacağım :hugs:

3 Beğeni
  1. Haftada doktorunuza hatırlatın devlette onemsemiyorlar pek ben söylemesem arada kaynayacakti.

Siz doktora hatırlatın ki gün versin. Ben devlet babalık izni veriyor diye 3 gün öncesine yazdırdım çünkü oğlum var onunla ilgilenecek kimse yok annem de benimle kalacak hastanede. En azından 1 hafta o bakar oğluma. Bol bol sümmes sebila yesserahu Yu okuyorum sizde okuyun kolay geçsin dogumumuz :hugs:

36+2 den merhaba. Bu 2.sezeryanım

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla sizde alın kucağıniza. Ağrınız var mı sizinde?

Demek ki çoğumuz aynıyız 2500 kilo çıktık diye 21 Ağustos’a gün verdi ama hareketlerim kısıtlı yürümek canımı acıtıyor kızım var 6 yaşında oda hiç durmuyor sıkılıyor haliyle 39u bekleyelim dedi ama karnım da çok acıyor naparım bilmiyorum :frowning:

1 Beğeni

Tamamdır teşekkürler Perşembe randevum var soracam , bakalım

1 Beğeni

Tesekkur ederim soyledikleriniz icin. Bende artik gun verilsin istiyorum. Gurbetteyim ona gore gelecekler aileler esim izin ayarlayacak falan filan. Insallah cuma gunu doktorla anlasabiliriz bu konuda. Hastanede uzak gidip gelmek bile yoruyor

1 Beğeni

Pazartesi dogurucam ıns 36+2 de çünkü dermanım kalmadı doktorumlada konustuk ben besıncı haftadan beri kusuyorum cunku bebekte ıkı hfta öndeymıs bitsin artık dedık canımdan bezdım

1 Beğeni

Normal dogummu