Benımkı sezeryan canım
Bnm doktorum yok kime denk gelirsem ona gidiyorum devlet olsun özel olsun şu an 37+2 haftalık oldum doğum devlete düşünüyorum direk gidip konuşup gün alabilirimiyim acaba yoksa randevu mu alıp gitmem gerekir
Saglikla gelsin inşallah
Amin ınsallah tüm bekleyenlerin ınsallah allah yardımcısı olsun
Direk bakmiyorlar canım artık. Ben bütün doktorları tanıyorum neredeyse hepsine gitmisligim var. Onceden rica edince kayıt aciyorlardi bu son düzenlemelerden sonra asla bakmıyorlar. Randevu al gel diyorlar. Ben zaten acil olursa acile gidiyorum randevusuz bu gebelikte hiç gitmedim.
Allah şifa versin sağlıkla kucağına al inşallah canım. İlk bebeginse muhakkak mama al yanına. Hem erken doğum yapacaksin belki hemen sütün gelmeyebilir sezeryan olacağın için en azından bebeğine ufak ufak mama verirler ki sarılık olmasın. Bana kimse bunu soylemedi benim ilk dogumumda bebeğim sarılık oldu. Salak hemşire bana iki saatte bir emzir dedi halbuki sürekli emzirmek gerekiyormuş ki sarılık olmasın sütün çoğalsın diye. Velhasıl iki gunde çok kilo kaybettiği için kuveze girmişti. Mama ver diye de kimse demedi. Benimde ozaman ilk bebeğim diye cahillik annemde yoktu kuzenimle bakamadık zaten sezeryanliydim ağrım vardı. Hemşireler hiç ilgilenmiyor devlette. Herşeye hazirlikli git. Kendine bisküvi falan al kayisi hoşafı yap rezene çayı al cantan hazir olsun. Allah yardımcımız olsun inşallah
Amin ınsallah canım evet mamasını falan hazrlıyorum zaaten suan baya sancım var yürüdükce kasılıyorm bıran önce pazartesi olsunda doguruyum dıye dua edıyorum cok zorlanıyorum artık sırt agrısından da duramaz oldum
Calcium içiyor musun onun eksikliği de sırt ağrısı yapiyor. Ben aylarca cektim sonra bir doktora gitmistim o bana calcium verdi elhamdülillah aylardır sirt ağrim yok. Hiç üzülme bebeğin doğunca Allah bir güç veriyor hasta olsan bile ayağa kalkıyorsun. İlk ayağa kalkmak biraz sancılı gerisi çorap söküğü. Bol bol dua et. Sevgili adaşım bende sana dua edeceğim
Allah razı olsun ınsallah rabbım senınde yardımcın olsun ben cok kustugum ıcın hıc bır takvıye kullanamadım 9 aydır bulantı ılaclarından baska ne kan ne demır ne vıtamın hıc bırı cok zor gectı zaten dogumdada vucut kalan kanıda kaybedıp şoka girmesınden korkuyolar
Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın güzel haberlerini bekliyorum
Seniki az kalmış eyer ki sezeryansa iki haftan var canım benimde öyle oluyor artık sıkıldım bıktım bir an önce sağ Salim kucağımıza alsın inşallah artık ayaya kalkamıyorum oturamiyirum uzaninca da kalkamıyorum çok yoruldum bende 40 hatalik oldum hala tık yok gelmiyor
Ay yeter napım tursusunumu kurayım ıcerde teyzesi gelsın dünyamıza artık gercı dünya yasancak yer olmaktan cıktı artık ama ınsallah koruyabılırz meleklerımızı
Insallah artık dogsunda anca iyilesırım anca bakarım teyzesi cok yıprandım herkese bakıyorum nası guzel gebelık gecırıyolar sonra kendıme bakıyorum aglıyorum
Bende 37 haftalık oldum dünden beri çok kötüyüm sancım var ama çocuğum da hastalandı doktora gitmek istemiyorum yatış verirlerse kim bakacak aklım onda kalacak bu sefer de