Merhaba hanımlar Dogum ile birlikte kaç kilo kaybettiniz
Sadece 6 kilom gitti ve hala odemliyim nasil gidecek aldigim kilolar bilmiyorum ![]()
Kaç kilo almıştınız![]()
Benim de 8 kilo gitti.
Hamile kaldığım günden de zayıfım ![]()
![]()
12 saatte dogurmayı beceremedim ama bence bu kiloyu bu hale getirmek daha zor
Senle ne alakası var canım, Günay bebek inat etti gelmedi![]()
Toplam kaç kilo aldınız,kaç kilo verdiniz bu şekilde yazarsanız biz kilo alan hamişlere de motivasyon olur![]()
@Hasen 13 kilo almistim toplamda
dogumdan eve geldim baktim 6 kilo gitmiş guzel devami gelir herhalde dedim ama anlamadigim sekilde ödem oldum hamilelikten beter odem var ustumde ![]()
![]()
Gider gider zamanla ![]()
Süpersiniz ![]()
Kendine haksizlik ediyorsun o suni sanciyi o kadar saat cekmek bile ayrı bir sey dogum ani en kolayi tum zorluk sancida
bebis sadece birazcik nazli cikti o kadar
hani derler ya 40 çıkana kadar ne yersen beden kendini toparlar yine kilo alırsın sen hiç artmafdn mı?
İlk doğumumda toplam 20 kg almıştım ben. 46 ile hamile kalıp 66 ile doğum yapmıştım. Doğumdan 10 gün sonra tartıldığımda 56 ya düştüğümü görmüştüm. Galiba normal doğumun etkisinden dolayı 10 günde 10 kg verdim o dönemde. Çünkü süt olsun diye çok yememe rağmen 10 kg vermiştim
Heh bana böyle şeylerle gelin ki motive olayım![]()
![]()
yediklerimden pişman değildim taa ki diyetisyenim çok hızlı kilo alıyorsun diyene kadar ![]()
Bana da doktorum 4 ay 4 kg geçmemeli demişti yoksa diyetisyene yönlendiririm demişti artık eski doktorum diyormuşum
tam 16 hafta 4 kg dayım
yenisi ne diyecek merak ediyorum
Hahahahaha![]()
![]()
bende de durum aynı
5.ay bitene kadar 60 ın üzerine çıkma dedi, dedim ki ama ben şu an 60ın üzerindeyim, 61 yapalım şunu. Hayır ver ve sabit kal dedi
ilk defa bu kadar katı gördüm, hani mercimeğe kıyamıyordun diyemedim ![]()
![]()
![]()
Ben zaten 65 ile başladım bu yola amanın
dengelemeye çalışıyorum öğünleri olduğu kadar artık![]()
Ben de 56 küsür ile başladım, hep de kendimi neyse her aya 1 kiloysa 9-10 kiloya denk gelir diye avutuyordum
ama işin aslı öyle değilmiş![]()
Geçenlerde bir videonun altında denk geldim, bir sürü anne yazmış. Hamileliklerimde 20-25 kilo aldım emzirme döneminde gitti hepsi diye, nasıl mutlu oldum anlatamam![]()
Ben de ters isliyor galiba durum ![]()
kaldi bu kilolar benle ![]()
![]()
@Giz9435 Bence genetik bir durumdur yaa. Benim annem de öyleymiş çünkü. 5 kardeşiz, beşimizin doğumundan sonra hep kilo vermiş geri ![]()
@NURAN Benimkilerde vermis ama ben kiloyu takıyorum ya ondan sanırım ![]()
bir de metabolizmam fenaa insallah duzelir en kisa zamanda ![]()
![]()