Doğum kiloları

Zaman ver kendineee, düzelir elbette :wink::heart_eyes::grin::joy:

Ben hamile kaldığımda galiba 86ydım sonra bi kilo verdim 83 oldum. Hamilelik sonlarına doğru 90 kilo oldum. Geçen hafta 82.1 iken şimdi 81.6 olmuşum. Onca şey gömmeme rağmen 500 gr vermişim :partying_face::partying_face:

Ödem zamanla geçiyor. Benim de sendeki gibi oldu.

Bence şuanki kilo bile fazla

Bende de galiba böyle olacak

Bak gör sen de zayıflayacaksın

Ayy maşallah sana :heart_eyes: emzirirken anne de bebek de çok efor sarf ediyor, ondan çabucak veriyorsunuz galiba :heart_eyes:

Rahimin iceri cekmesi 6 haftayi buluyo zaten.
Ondan sonra gynocoloog randevu veriyo yerlesmismi.
Gecen ebeye sormustum oda boyle anlatti.
Ondan sonrada kilo vermeye baslarsin dedi.
Dogmadan sagma makinesi alma dedi bebegin
Zaten en iyisini yapar dedi gerekirse
Sonra alirsin dedi.
Dogmadan sudunu sagabilirsin dedi
Normalde bi sakinca yok dedi.
Bazi anne adaylari 37 hafta dan sonra bunu
Yapiyolar dedi.
Ama bi risk var dedi DOGUMU harekete gecirirsin
Tetiklersin dedi.
O riski almak istemezsin dedi yok dedim.

Ben bu hamilelikde hic kilo almadim sayilir,bacaklarimda odem var sadece,resim aticam simdi,ama ilk oğlumda 70 kiloydum,ve kilolarim olduğu gibi kaldi sayilir,bebekler birlikde 8 kilom gitti.62 falan kaldim.ama ideal kilom 52 di oyle hamile kalmisdim ve zamanla verdim o kilolarimi.

Bu şimdiki hamilrliğimden,ve pek kilo almadim.bir gobeğim buyudu​:face_with_hand_over_mouth:Oğlum izin vermiyor iki dakka oturmama belki ondan kilo almadim

Hayatımda gördüğüm en fit vücuda sahip hamilesiniz :heart_eyes::joy: @baby_ugur

Maşallah böyle hamileliğe can kurban :joy:

Benim ön arka aldı başını gitti, üstelik sadece 13 kg almışım :rofl::rofl::joy::joy::joy: @Hasen

Bende yandan yandan yayılıyorum​:joy:

Gerçekdenmi​:joy:tesekkur ederim​:heart_eyes:

@baby_ugur İşte erkek çocuk karnı tamda bu​:joy:

Evet aldı başını gidiyor göbüş:joy:sivri

Maşallah çok güzelsiniz :star_struck:

Tesekkur ederim​:face_with_hand_over_mouth::heart_eyes::tulip:

Benim hamile kaldigimda ideal kilom 58 di,ama cok fittim ya​:face_with_hand_over_mouth::joy: Şakiraaa diyordu bana kız akrabalarım :joy::joy::joy:direk hastalanıyordum nazardan :rofl::rofl::rofl: Sakiralik kalmiyordu 40 kiloya dusdugumden :joy::joy::joy: Anlarsinya​:rofl::rofl: 58 le hamile kaldim.bebegin amniyon sıvısı agirligi ve s derken 65 kiloya geldim son baktığımda şimdi 67 olurum belki.tabiki kendi halimdeyim bu kilo fazlaligi bebekden. Cunki internetde gorup hesapladım :joy:hepsi bebişin sıvısı kendi kilosu ve s imiş:rofl:yani benim kiloulm aynı duruyor.:grin:

Maşallah çok güzelsin sen :heart: @Sevane18