Doğmuş bebişlerin fotoğrafı

Merhaba
Hadi bebişlerimizi gosterelim

21 Beğeni

Ozaman bizdenn de keyif fotosu :heart_eyes: alırız maşallah​:nazar_amulet:

23 Beğeni

MaşAllah kuzulara​:heart_eyes::heart:

3 Beğeni

Maşallah :sparkling_heart::nazar_amulet::heart_eyes:

2 Beğeni

Amaa o bacakları yerim ki beenn​:heart_eyes: masallah gördükçe böyle daha cok sabirsizlaniyorum :smiling_face:

4 Beğeni

@ezgi-y Evet​:face_holding_back_tears:Doğsada bizlerde paylaşsak

3 Beğeni

Ayakları yeriiimmm :heart_eyes:

2 Beğeni

@Funda Umay’daki keyiften bana da gönderin :grin::heart_eyes::star_struck:

2 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: Darısı biz bekleyen annelerin başına :hatching_chick::hatching_chick::hatching_chick:

3 Beğeni

Maşallah ikisine de​:heart_eyes: o minicik ayakları, tombiş bacakları öpün yerimize​:heart_eyes:
@Cansu @Funda

3 Beğeni

Günaydın teyzelerii​:blue_heart::blue_heart::nazar_amulet::heart:

18 Beğeni

Ooo şimdiden tarzımızı yakalıyoruz :heart_eyes::heart_eyes::star_struck: @Giz9435

4 Beğeni

@NURAN Tabiki teyzosumuz uyumlu giyiniyoruz hep :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts::sweat_smile:

2 Beğeni

Ahh kuzum nasıl da büyük gelmiş çorapları minicik ayacıklarına​:heart_eyes: maşallah maşallah :heart_eyes::heart:

4 Beğeni

Evet yaa surekli çıkıyor bu yuzden :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil::see_no_evil:

5 Beğeni

Eridik burada bizler​:drooling_face::heart_eyes:

3 Beğeni

Ah yaa​:heart_eyes: havalar sıcak olunca patikli alt da giydirilmiyor değil mi, idare edeceksiniz böyle annesi​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Maşallah maşallah maşallah Allah esirgesin hepsini :face_with_hand_over_mouth::sparkling_heart:

5 Beğeni

@duygugillerdenbiri evet maalesef bosuna almis oldum hep ızmirde bir atlet yetermis :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni