Doğmuş bebişlerin fotoğrafı

@FidanUğur @afrikanın_gelini54 Aminn kizlar darisi sizlere insallah saga salim gelsin bebisleriniz 🩷

5 Beğeni

Oy maşallah maşallah diyelim nazar degmesin inşallah :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:ama ben yerim o bacakları cok tatlıı:heart_eyes::heart_eyes::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet:

2 Beğeni

Maşallah maşallah :nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet:uyumlu da giymiş :heart_eyes::grin: tarz bebek "

2 Beğeni

Maşallah :nazar_amulet::star_struck::heartpulse:

2 Beğeni

Maşallahhh bebişleree :nazar_amulet::nazar_amulet:

3 Beğeni

MasAllah Allah saklasin hepsini cookkk tatlilar​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

Fotolara ayyy diye diye baktım maşallah kuzulara rabbim hayırlar göstersin inşallah evlatlarımıza :palms_up_together::heart::smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

@Giz9435 Aminnnnn​:face_holding_back_tears:🩷

2 Beğeni

Demii yaa sona yaklastikca zaman gecmiyor sanki :smiling_face::smiling_face:

3 Beğeni

Ben hic anlamadım temmuz bir anda geçti. Hatta günler hızlı gecmesin diye ćok çabaladım.
:rofl:

2 Beğeni

Bende bir an önce gecsin istiyorum :joy: evde herkes sabirsiz hele kizim ne zaman gelecek gelsin artik deyip duruyor :smiling_face:

2 Beğeni

@Cansu Haziran çabuk geçmişdi,temmuz bitmek bilmiyor ya​:triumph::triumph:

2 Beğeni

@Sevane18 Tabi teyzesi uyumlu giyiniriz hehehe :smile::smile::sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Giz9435 :joy::clap::clap::clap::clap:

1 Beğeni

Maşallah Allah esirgesin :two_hearts:

1 Beğeni

Masallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Masallah :smiling_face_with_three_hearts: uşş minak

2 Beğeni

Minak minak masallah sanada :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kizlar bebişinizin fotoğrafını eklemek sizden maşallah demesi bizden :nazar_amulet:

1. günden merhaba teyceler :partying_face:
20 Beğeni