Şeker hastasıyım benim gibi şeker hastası olan anne adayları var mı insülin kullanıyorum gebeliğimin başından beri şuan 13.haftadayım ama çok endişeliyim acaba sağlıkla gelir mi diye biraz morale ihtiyacım var
@diyabetli-hamileler destek olur musunuz?
Canım geçmiş olsun. Bende insülin kullanıyorum, ayrıca benim tansiyon problemimde var. Ama bebişim gayet sağlıklı. Diyet ve yürüyüşle destekle bol yeşillik ye, beyaz ekmeği en azından doğum yapana kadar tüketme, biraz sabır lazım Doktorunun dedikleri dışına çıkmazsan çok sağlıklı bir hamilelik süreci geçiririsin
Çok teşekkür ederim ekmek zaten normalde de beyaz tüketmiyorum tam buğday tüketiyorum size de Tüm gebelere de Rabbim sağlıkla bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Benim ikinci hamileliğimde gebelik şeker çıkmıştı,günlük 4 sefer yapıyordum insulin,çok şükür sağlıklı şekilde aldım kucağıma,çok fazla meyve tuketmemeye çalış,çok yükseltiyor şekeri ve suyu fazlalasiyir bazen bebeğin,şuan üçüncü gebeliğim,bunda çıkmadı şeker,diyetisyenle devam ediyorum,çok kilolu gebe kaldım çünkü,29.haftamdayim
Şeker hastası olan anneler yazabirlirmi 21. Haftadayim çok korkuyorum sekrim yuksek gunde 2 kez insülin kullaniyorum bana bilgi verecek. Olan varmı
Canım bende şeker hastasıyım günde 4 doz kullanıyorum. Düzenli doktor takibindeyim. Düzenli ölçüm yapıp doktorunla konuşmalısın. Mutlaka doz ayarlaması yapacaktır. Tabi yanı sıra diyet de gerekli.
Merhaba Bnde şeker hastasıyım aclık şekeriniz kaç çıkıyor ve yemekten 1 saat sonra ki tokluk şekerin kaç çıkıyor
Korkma canim bende ayni durumdaydım hatta benim şekerim 280 bile buluyordu bunun kadar da yukselmemistir diye düşünüyorum bende hep sizin gibi doyirdum acaba sağlıklı mı falan kafamda bin tane soru işareti vardı bunlara rağmen hiç bir testi yapmadım çünkü onlar daha çok insanın piskolojisini bozuyor bol bol sıvı tüket kara başak oneriyiiyirum pilav bulgur yerine yiyebilirsin hiç ama hiç şekeri yuksetmiyor ve tok tutuyor sağlıklı sihatli bir şekilde bebişi kucağına alırsın inşallah canım sıkma canını düşünme düşündükçe insan dağa çok düşünüp aklına herşey geliyor insanın akışa. Bırak hamileligin tadını çıkar bol bol ayetler oku rabbim yardımcın olsun
Ben diyet yapmadığım ve insülin kullanmadığım zaman 350 yi buluyor sürekli açım
Mecbur artık bebiş için sabir edicen bende hep aç kalıyordum sadece peynir ekmek bide yeşillik yiyordum
2,5 ay kaldı sağ sağlim bir doğursaydım inşallah
Neden insulin kullanmadin 350 yüksek doktora gitmelisin şekerini kontrolde tutman gerekiyor
İnşallah canım benim dualarim seninle az kalmış biraz daga gayret bebisimizi Dogur istediğini yap
Kullanıyorum insülin ama bazen unutuyorum uyuyakalıyorum
Teşekkür ederim