Diyabetli anneler var mı acaba?

Bende de yüksek tansiyon sıkıntısı var. Hem tansiyon hem şeker baya zorluyor.

Senin degerlerin iyi cikoyor. Benim gebelikten once aclik 120 cikiyordu zaten. Yani benim. Suan imkansiz 80 90 cikmasi

Şuan kac haftalik hamilesiniz

Yemekten once 12 dozmu. Benim 2 doz vurmami istiyor. 2 doz neye yetecek anlamiyorum uyumdan once 4 doz diyor yemekten sonra bir saat sonra 12 vuruyorsunuz ya şekerinizi ölçtüğünüz zaman ne kadar çıkıyor

1 Beğeni

Kullandığın insülinin adı ne

Novarapit gecede levemir

Doktorun duruma göre yükseltecektir heralde. Ben direk diyabet bölümüne gidiyorum şehir hastanesine. Hangi şehirdesin?

28 haftalık

1 Beğeni

Bende aynısını kullanıyorum dozları doktorunuza danışarak vurun yeterli gelmiyorsa ölçümleri not alın 1 saatlik tokluk şekerinizi ona göre dozu doktorunuz ayarlayacaktır

Tam da böyle yapıyorum zaten yani ölcumlerimi yapip gidiyorum anlatıyorum anlamıyorlar dozların bana yetmediğini söylüyorum zaten

Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum endokrin bölümüne ölçümlerimi yapıp gidiyorum yani kağıdı da veriyorum anlatıyorum ölçümlerin bana yetmediğini söylüyorum

Doktor yada hastane değiştirmeyi dene anladığım kadarıyla memnun değilsin. Şeker ve tansiyon bebek için en dikkat edilmesi gereken şeyler demişti bana doktorum.

1 Beğeni

Merhaba benim arkadasmda seker hastasydi cook sukur bi sknti olmdn dgurdu 1 yasnda bebisi

2 Beğeni

Böyle yazıları okuyunca moralim yerine geliyor iyi şeyler okuma ihtiyacm var​:bouquet:

Hastane biraz zor zaten bulundugum yerde hastane yok ankara gidiyorum. Doktor zaten degistirecegim.

Gerçekten doktordan doktora fark ediyor. Çok fazla diyabetli anneler var çocukları gayet sağlıklı. Günlük yürüyüş yap çok faydası oluyor. Yediklerinede dikkat edersen bir sıkıntı olmaz inşallah :folded_hands:t2:

2 Beğeni

Bol bol su için düzenli yürüyüş yapın Allahın izniyle bisey olmaz ama başka doktora görünün yine inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende diyabet hastasıyım korkmayın Allah yardım ediyor inan ki

1 Beğeni

Amin insalh

İnsalhhh

Merhabalar benim ilk kızımda gebelik şekeri çıktı şeker yuklemsinde diyeteiyenle ilerledim şükür hicbir sıkıntı olmadı ikincide ztaen otomatikman dikkat ettim. Bu üçüncü gebeligim 40 yaşında olduğum için direk seekr ölçmeye 18 haftada başladım evde olcuyorum açlık 95 civarı bir saatlik tokluk 140 i oek gecmiyor ama bir kaç kez geçti doktorum insülin başlayalım dedi ya i degerlerimin okdarda yüksek olduğunu düşünmüyorum sınırda gibi insülin dahami iyi olur acaba bebek için ben dikkat ederek diyeteiyenle ilerledim diye düşünüyordum ama tecrübeli annelerde danışmak istedim günde 6 kez sabah aç tom.ogle.ve akşamda olcuyorum aslında