Dış gebelik ultrason

Amin, inşallah hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz

2 Beğeni

Canım ilk muayeneden sonra genelde kırmızı leke gelebiliyor bu keseyle alakalı değil vajina duvarıyla alakalı ama sen sonraki lekelnemeler için doktora danışmadın mı

1 Beğeni

@Aişe benim en son adet tarihim 24 ekim reglm kasımda 4 gün gecikinde test yaptım pozitif çıktı kan verdim 800lerde çıktı bta hcg

Ben cuma günü gittim doktora ve acil kısmiydı saat 4ten sonra baktılar o zamana kadar kanama yoktu henüz 2 gün sonra başladı doktora da danışmadım daha özele gitmeyi düşünüyorum ama ne zaman olur bilmiyorum

İkimizinki hemen hemen yakın bribirine ceren seninki yerleşme kanaması olabilir

1 Beğeni

Bilmiyorum hafif arada bir de regl olacakmşm gibi hissediyorum sanki öyle ağrı oluşuyor ara sıra @Aişe

O ağrı çok normal ben ne çektim bilsen. Ama kanaman hafif peçeteye gelecek kadar kahverengiyse yerleşme olabilir ama koyu kırmızıya ya da çok koyu kahveye dönerse hemen acile git özel acile progestan iste

1 Beğeni

Bana bugün doktor, ağrıya puan ver. 6-7 kere çıkarsa acile bile gidebilirsin dedi

1 Beğeni

Evet açık kahverengi ve peçeteye gelecek kadar o kadar yoğun değil birde hafta sonu biraz stresli geçirdim acaba ondanmıdır diye düşünüyorum kimiside belki düşükte geçiriyor olabilirsin dedi şuan hiçbir fikrim yok @Aişe

Banada kanama ile ağrı olursa dedi gel dedi

Canım içinde az şüphe varsa özele git için rahat etsin. En azından progestan yazarsa lekelenme durur stres yapmamış olursun

1 Beğeni

Bu çekindiğim ultrason sonucu @Aişe @LaleKurt

Gebelik kesen daha çok küçük dış gebelik şüphen de yok MaşeAllah ek gayet normal bebeğim daha çok küçük canım o lekelnemeler yerleşme kanaması muhtemelen

1 Beğeni

Umarım inşallah öyledir o 12mmlik olan rahim kalınlığı galiba gebelik kesesi ile ilgili dğl tam da emin dğlm ama @Aişe

1 Beğeni

Evet rahim kalınlığı ve gebelik haftana göre normal, kesen çok küçük 18-20 mm ulaştığında bebişin görünecektir İnşeALLAH :two_hearts::two_hearts:

1 Beğeni

Umarım ya doktora gidene kadar endişe içinde olacağım galiba kendi kendime diyorum sanki hamile değilim hiçbir şey hissetmiyorum normal mi bu diyorum henüz ailelerimizden bir kişiye bile haber vermedik :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ya fazla kişiye söylememek en iyisi aile tarafları çok nazar ediyor gerçekten burdaki herkes en azından btibrinin iyiliğini istiyor yardımcı olmaya çalısıyor. Henüz hamile gibi hissetmemen çok doğal daha çok yeni bunaldı kafana takma 7-8 haftaya kadar tam bri belirti olmaz kasık ağrısı dışında. Mide bulantım filan yok diye evham yapma onlar da olmuyor hemen

1 Beğeni

Ya şuan lekelenmem kırmızıya döndü adetimin başındaymışım gibi hissediyorum sanki eşimde yok yanımda sabahı nasıl edeceğim bilmiyorum @Aişe

Merhaba @LaleKurt hoşgeldiniz :bouquet: geçmiş olsun :pensive:

1 Beğeni

Canım ne yaptın gittin mi hastaneye

1 Beğeni