Dış gebelik ultrason

Evet biz de endişelendik, hemen başla bir doktordan randevu aldım

1 Beğeni

Evet her iki taraftanta @Aişe

Benimde ilk hamileliğim ne yapacağımı da hiç bilmiyorum @LaleKurt

Ben 26 yaşındayım. Yumurtaları sayalım sonra seni yönlendireceğim yumurta toplama merkezine dedi ama doktora gittiğimde daha 2 aylık evliydim

İyi yapmışsınız bazı doktorlar ilgilenmiyor sallıyor gibi geliyor bana

Yaa daha çok gençsin niye hemen tüp bebek diyorlar çok saçma ben de pko kuyum ama hiç gene kalamazsın filan demediler

1 Beğeni

Bu süreç çok zor. İyi doktor bulması bir dert, bir de etraftan bir sürü tavsiye ya da uyarı geliyor. Aklı karışıyor insanın

Bazılarında riskli oluyor vajenden bakınca lekelenme olması normal kaç gün oldu yoğunluğu ve rengi ne

1 Beğeni

Bazı özel hastanelerin sadece amacı para toplamak bence bende 5 6 ay önce gitmiştim rahim filmi çekelim dedi ben duyunca geri gitmedim çok zor olduğunu söylediler ve herhangi bir sorun gördüklerinde direkt tüp bebeğe yönlendirdiklerini söylediler @LaleKurt

Bana öyle dediler sonra ben korktum, en azından deneyeyim dedim ve tedavi olmadan çocuk sahibi olabildim. Doktorlar nasıl muayene ediyorlar bilmiyorum

1 Beğeni

Kesinlikle öyle. Özel hastaneler müşteri gözüyle bakıyorlar ama İstanbulda devlet hastanesine sıra bulmak imkansız

1 Beğeni

Rahim filmi bazı durumlarda önemli canım bir seneyi geçti mi ki deneyeli o yüzden mi öyle dedi. Ama rahim filmini araştırma hastaneleri de yapıyor

1 Beğeni

Seni çok iyi anlıyorum daha önce hiç vajenden falan muane olmamıştım o koltuğa oturunca kalbim yerinden çıkıcak gibi oldu aynı şekilde ultrasondan bakıncada

Benim gittiğim hastane özeldi ve sadece kadın doğum alanı ile ilgiliydi deneyeli de o zamanlar 2 ya da 3 ay olmuştu

Çok iyi yapmışsınız İnşeALLAH Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder merak etme bebeği görmek için erken ben senin haftalarındayken görememiştim

2 Beğeni

Pazar akşamı akıntı ile belli belirsiz kırmızı geldi sonra ise kahverengi gelmeye başladı açık kahverengi @Aişe

Yok artık cidden şaşkınım şu an ikiniz için de şaşkınım daha yeni başlamışsınız ve MaşeAllah ikimiz de gebe kalmışsınız ELHAMDÜLİLLAH doktorlar hemen tüp bebenk rahim filmi diye sizi korkutmuş resmen

Senin kaç haftalık su an

1 Beğeni

Benden test aldı, smear testi. Dışarıda bir sürü insan bekliyordu devlet hastanesi olduğu için. O kadar hızlı yaptı ki, iki gün kanamam oldu benim. O yüzden devlet hastanesi korkutuyor artık

Dış gebelik deyip beni şehir hastanesine yönlendirdi doktor ama ultrason sonucunuda doktora gösterdiğimde sorun yok herşey normal dedi ağrın ve kanaman olunca acile gel dedi

1 Beğeni