Dış gebelik ultrason

Kızlar merhaba, bugün doktor kontrolüm vardı. Rahimde kese göründü ama daha çok küçük. Doktor bana dış gebelik şüphen var dedi. Ama Rahim dışında hiç kese yok. Geç döllenmiş de olabilir dedi ama korktum biraz. Buna benzer bir şey yaşayan oldu mu?

1 Beğeni

Banada doktorlar öyle dedi ilk önce karından baktı kese yok dedi kan testine göre keseyi görmem lazım dedi dış gebelik olabilir ya da bizim makinalar kalitesiz dedi şehir hastanesine yönlendirdiler vajinal ultrasondan baktılar dış gebelik ile ilgili birşey bulamadılar sadece 4 mmlik bir kist varmış geçen hafta gitmiştim o günden beridirde hiç gitmiyorum hastaneye kan testimde en son bta hcg 2300 çıktı tekrar ver dedi ben vermedim

1 Beğeni

Canım sat kaç senin. Bu aralar doktorlar alışmış dış gebelik demeye

2 Beğeni

Anlamadım neyi kaç sorduğunuzu

Bizim kese görünüyor hatta rahimde kese var başka yerde yok dedi doktor. Buna rağmen dış gebelik diyor

1 Beğeni

Valla git gel yaptım 3 4 gün üst üste kan verdim önemli olan iyi bir doktora denk gelmek ya

Kesinlikle öyle, ben bir türlü iyi doktoru denk getiremedim. Henüz dört aylık evliyim, devlet hastanesinde gittiğim doktor tüp bebek merkezine göndermeye kalktı. Özele gittim, hiçbir belirti olmamasına rağmen bana dış gebelikte risklisin dedi

Son adet tarihin ne demek istedim

Çok nadir bulunuyor iyi doktorlar iyice araştırmalar yap bence ya da çevrene sor bilen birileri varsa @LaleKurt

Aynısını benim bir tanıdığıma da yapmışlar tüp bebek için para biriktiriyormuş sonra araştırma hastanesine gitmişler hiçbir sorunu olmadığını söylemişler Allah U Teala mızın izniyle normal yoldan gebe kalmış şimdi çoktan doğurdu bile

2 Beğeni

Progestan kullanıyor musun

27 ekim son adet tarihim

Doktorunuz ne diyor lekelenme için, bana pembemsi bir leke normal demişlerdi

1 Beğeni

Yok kullanmıyorum sadece folik asit verdi 1 haftadır onu kullanıyorum @Aişe

Ben anlamıyorum doktorlar neden korkutuyorlar. Bir sene öncesinde tüp bebek merkezleri bile kabul etmiyormuş

Doktora gittikten sonra oluştu lekelenme henüz gitmedim de doktora @LaleKurt

Senin kesen var zaten rahim içinde nasıl dış gebelik diyor anlamadım bebişin görünmesi için de çok erken

1 Beğeni

Vajenden mi baktılar

Benim ilk hamileliğim, yanlış bir bilgi vermek istemiyorum. Arkadaşlarım pembemsi bir leke mor al demişlerdi sadece

Evet bir sene olmasa normal kabul ediyorlar yaşın ileri mi o yüzden mi yönlendirme yaptı acaba çözemedim