Bende merak ettm
Asla olmuyor dis gebelikte artmiyor bende dis gebeliktenn sonra hamile kalan biriyim
Evet gittim. Doktor alttan ultrasonla baktı. Dış gebelik diyebileceğim bişey yok ama henüz kese de yok çok erken dedi. Çok minik kese olabileceğini düşündüğü bişey gördüğünü söyledi. Cumartesi tekrar çağırdı. Yine bakacakmış. Bugün yine beta vereceğim 2 gün oldu. Artış ne durumda merak ediyorum. Yarın keseyi görebilirsek güzel haberi paylaşacağım inşallah
Merhaba . Ben de yaklasik 8 yil once dış gebelik yasadim ve sağ taraftaki tüpüm alindi, 3 yil once hamile kaldim ve dusuk yaptim , su an yine hamileyim 4 haftalik ve cok sukur normal bir gebelik gibi duruyor , kasik agrisi gayet normal hic endişelenme
Bugün gidince bizi de haberdar etsene
Çok şükür keseyi gördü kızlar. Henüz çok küçük boyutunu ölçebileceğim bir büyüklükte bile değil. Sağlıklı mı değil mi onu zamanla görücez ama şimdilik için rahat edebilir dış gebelik değil dedi
Sevindim canim yolun başinda demiştim bak korkmana gerek yok saglikli bir gebelik yaşicaksin dua et
Çok şükür, çok sevindim
Çok şükür canım senin adına çok sevindim
Selamlar cok merak ettim son durumunuz nedir acaba
Merhaba ben de dis gebelik gecirdim 4 ay once snrqsnda saglikli bir gebelik oldumu
Merhaba ne yaptiniz cok merak ediyorum
Merhaba. Uzun süre girmedim buralara. Evet dış gebelik sonra kendiliğinden normal gebelik oldu. Herhangi bir tedavi vs görmedim. Plansız gebelikti hatta. 8 aylık olduk şuan