Dış gebelik sonrası hamile kalanlar

Merhaba hanımlar. 9 ay önce dış gebelik geçirdim. 6 haftalıktı ilaç tedavisi ile düşürdüler. Dün adetimin 4 gün gecikmesi üzerine test yaptım ve test pozitif. Sol kasık bölgemde hafif ağrı var. Tıpkı dış gebelikteki gibi. Psikolojik mi yoksa gerçek mi onu da bilemedim. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Normal gebelik yaşayıp böyle kasık ağrısı olanlar varmı.

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Gebeliğin ilk haftalarında kasık ağrısı normal karşılanıyor. Umarım dış gebelik değildir :pray::blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Bugün beta verdim bakalım yarın çıkacakmış sonuç. 2 gün ara ile beta takibi yapacağım. İnşallah iki kat artış olursa içim rahatlayacak :see_no_evil:

1 Beğeni

Rica ederim :blush: Umarım güzel haberler alırsınız :blush:

Teşekkür ederim sağolun :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Diş gebelik ile normal gebelik arasinda belirti farki yoktur diş gebelik sadece 7 inci haftadan sonra tek tarafli hareket edemiceğin şekilde ağri yapar şuanki kasik agrinda normaldir piskolojik etkilenmiş olabilirsin iyi düşün iyi olsun inşallah sağlik ilerleyen bi gebeliğin olur hoşgeldin aramiza​:innocent:

Yok öyle belirgin bir ağrım yok haklısınız. Sadece sol tarafım sağa göre hafif kramp giriyor gibi minik sızlamalar var. Amiin inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Beta sonuçlarım çıktığında yazacağım yine. Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bugun verdıysen e nafızdan sonucuna bakabılırsın ben hep sonuclarımı e nafızdan bakmısdım hata uclu tarama sonucunu bıle e navızdan baktım sonucum guzeldı sende bı e nafızdan bak bence

Habi bakalim insallah :innocent:

Rica ederim :blush:

Şimdi baktım e nabıza çıkmamış daha​:face_holding_back_tears: zaten kan almadaki arkadaşta Salı sabah 10 da çıkar dedi. Bekliyorum sabırsızlıkla. :see_no_evil: sol tarafımda hala belli belirsiz bir ağrı var. Dua edin bana kızlar :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Eger sisteme göndermezlersw çikmayabilirde siz o dedikleri saate çikmazsa arayin sisteme atarlar bakarsiniz

Öyle yapacağım. İlk sonucu görünce içim yine de rahatlamayacak gerçi. Önemli olan testi iki gün sonra tekrar edince çıkacak değerin 2 katı olması sanırım. :face_holding_back_tears:

Merhaba @İrmdmir hoşgeldiniz :bouquet: benim de olurdu doktor rahim büyüyüp geliştiği için oluyor demişti

İlk beta sonucum çıktı kızlar. 345. Son regl tarihimin ilk gününden itibaren 5 hafta geçti. Daha yüksek çıkması gerekmez miydi​:face_holding_back_tears: acaba dış gebelik ve bu sebepten yavaş yükseliyor olabilir mi. Bu haftalarda bu değerleri çıkan oldu mu hiç

Geç döllenme olabilir ve daha adetiniz pek bişey geçmemiş sonuç ideal oranda bence diş gebelikte sonuclar yukselir bu arada belli bir haftaya kadar

Peki bu değerlerdeyken doktora gitsem kese felan görünür mü. Bilginiz varmı.

Hayir görunmez 3 4 haftalik şuan 1 hafta 10 gun sonra görünür ama

Tamam teşekkür ederim çok :pray:t2:

1 Beğeni

Gorurseniz minnoşu bizimlede paylaşin bu güzel haberi​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: