İnşallah. Yarın tekrar beta verip sonuçlarla birlikte perşembe gideceğim doktora. Önceki dış gebelik sürecim sebebiyle söyleyeceklerini merak ediyorum çok. Güzel haberlerle gelirim umarım
Diş gebeliğin kaçinci haftanda fark edilmişti canim
- Hafta demişlerdi. 2700 dü beta değerim. Normal adet dönemimde adet kanaması gibi kanama gelmişti. Ama kanama bitmedi normal sürenin dışında lekelemeler devam etti. Göğüslerde hassasiyet falan derken test yaptım pozitif çıkınca direk doktora gittim işte. İğne ile düşürdüler.
Kızlaar pazartesi 345 çıkan betam bugün 797 çıktı. Artış normal gibi değil mi. Birde dış gebeliklerde ilk haftalardaki artış böyle iki katı olur mu biliyo musunuz
Evet canim artiş güzel
Nerde verdiniz ki geç çıkıyor sağlık ocağında verince ertesi gün çıkıyor tuhaf geldi
Güzel zaten beta HCG testi iki günde bir iki katına çıkıyor
Diş gebeliği kafana takma artislar belietiler saglikli gebelikle ayni orandadir kendini sitrese sokma canim korkuyosun bi daha öyle olurmu diyede takma kafana canim benim
Bugün öğlen 11de vermiştim işte. 4 saate falan çıkmış sonuç canım. Hastanede çalışıyorum ben burada veriyorum kanları da
Evet tek korkum bu şuan. kese bebek bi görünse üzerimden yük kalkacak sanki.
Kiyamam ya üzülme ikinci kez diş gebelik geçirme oranin yüzde 10 ilaçla sonlandirilmasi senin için çok iyi olmuş takma kafana iyi cikicak inşallah
Evet haklısın. Kese ne zaman görünür peki ortalama. Birde sormak istediğim birşey var. Dış gebelikte 6. Haftada 2700dü değerim. Şimdide 5 hafta oldu daha 700lerde ya. Bu oran böyle her gebelikte değişebiliyor mu.
Senin degerin 2700 kadar çikmiş durmuş düşmeye başlamiş ki doktor fark etmiş zaten
Ve bu bebek daha küçük yolun başlarinda canim ondan ve gebelik hormonu her seferinde farkli salgilanir
Ay ben yanliş yere attim
Zamanını bekleyip yaşayıp görmekten başka yapacak birşey yok o zaman
Sağlikli bir gebeliğin vardir korkma canim guzel haberlerini alicaz hep olumlu pozitif oluyoruz anlaştikmi
Tamamdır inşallah güzel haberlerle konuşacağız
Dış gebelik ise zaten bunu anlamamak mümkün olmuyor ciddi manada ağrı hissediyorsunuz. Kan tahlillerinde. Birkaç gün üst üste yapılınca dengesiz olunan beta hcgden anlaşılıyor. Ultrason da da hemen hemen iyi bir doktor ise anlıyor
Bugünkü beta sonucum 790dı. Yarın akşamüstü gideceğim doktora. Biliyorum henüz çok erken ama. Belki güzel haberler verir
Durumunuzu merak ettim, aldınız mı güzel haberi ?