Dilek hakkı 🔮

Merhaba hanımlar buraya bir dilek kuyusu bıraktım hangi dileği dilerseniz gerçekleşecek hangi dileği dilemek istersin

Cry Pray GIF by TRT

1 Beğeni

Görüşme yaptığım bir iş var. Çok istiyorum olmasını. Henüz dönüş yapmadılar. Umarım olumlu olur :pray::smiling_face_with_three_hearts:

Senin dileğin ne olur ? @Cansu

6 Beğeni

Umreye gitmeyi çok istiyorum

6 Beğeni

İnşallah güzel haberler alırsın :smiling_face_with_three_hearts: ben çokça para istiyorum bıktım fakirlikten :face_with_peeking_eye:

7 Beğeni

Dileyip buraya sadece amin yazıyorum .:palms_up_together:t2::cherry_blossom: Allah dilediğimiz dilekleri en kısa zamanda gerçekleştirir inşAllah​:cherry_blossom:

7 Beğeni

Çok paramız olursa biz de yaşlanınca eşimle gitmek istiyoruz. Umre çok pahalı geçen komşum gitti fiyatı duyunca bu ne dedim. İnşallah siz de tez zamanda gidersiniz

7 Beğeni

Amin arkadaşım :innocent:

3 Beğeni

Amin insallah

3 Beğeni

Allah kimi dileyi var tez bir zamada gercek olsun amin insallah :palms_up_together:

6 Beğeni

@Cansu Ahahaha bunu da diliyorum kendim için :joy::pray:

3 Beğeni

Çok bi şey istemiyorum bi evimiz bi arabamız biraz paramız olsun yeter

5 Beğeni

Herkes için huzurlu mutlu saglikli bir hayat diliyorum ben kimse kimseye muhtaç olmasın herkes eşit yaşam hakkında olsun biz tokken kimse yatağa aç girmesin çocuklar ve çocuklarım için güzel mutlu bir gelecek istiyorum :smiling_face::smiling_face::hibiscus::hibiscus:

9 Beğeni

Saglikli bi sekilde dogum istiyorum.

7 Beğeni

Olur canım Rabbim en sağlıklıısını kolayını naip etsin bizlere

3 Beğeni

Amin canim cumlemiz

1 Beğeni
3 Beğeni

Annemin bebeğimin doğduğunu büyüdüğünü görmesini çok isterdim​:disappointed: Birde memleketime tayin hakkı verilmesi tek başıma uzaklarda yasamamayi dilerdim

3 Beğeni

Amin arkadaşım zor bir hamilelik geçirdin inşallah artık yüzün güler

2 Beğeni

İnşallah inşallah Allah razı olsun. Gerçekten ömrümden 20 yıl gitti gibi hissediyorum inşallah sonrası iyi olur​:palms_up_together::hibiscus:

3 Beğeni