Eş durumu gelsin, tez vakitte eşimin yanına gidelim hayırlısıyla. Bu post vasıtasıyla her gece ettiğim duamı da dile getirmiş olayım.
777 aldım kabul ettim hhhaah
Arkadas ortaminda bana en cok söyletilen şarkı
İnşallah bebegimin gaz problemi ve bogularak nefes alması geçer bugunden itibaren inşallah
Coklu para diliyorum tek biktim her seyi dusunmekten cocuklarda buyudukce her sey buyuyo simdiki zamane para olmus
Nasıl hissiyatlı kadınım gördün mü
Amin arkadaşlar inşallah hepimizin dilekleri kabul olur
İnşallah
Senn harika bi kadınsınnn
Kimin nə diləyi varsa Rabbim Həpmizi sevindirsin inşəallah Benim diləyim o kadar uzunki Buraya yazsam.bile bitməz Rabbim Kalibleri biləndir inşəallah Benimde dileyimi Tez bi vakitde hayata gecirir Rabbim Dua istəyən sifa istəyən Herkese yardımçı olsun inşallah hickimseyi hickimseye muhtac etməsin Sabah Randevom var kızlar benim için inşəallah iyi geçer Bir tek Böyük dileyim odurki Bu bebeyimi sağ salım kucagima alayım Rabbim Bir daha Bana kız ancisi yaşatmasın İlk bebeyim kizdi ve doğumda Kayp.etmisdim Sımdi o acıyı Yasamak istemiyorum Hayirlisiyla bebeyimi sağ salım kucagima alayimda İnşəallah kalan dileklerim yavaş yavaş Gerçəkləşir Rabbim Hepimize yardımçı olsun