Devlet hastanesin de doğum

Ben şehir Hastanesinde yaptım. Ebeler yaptiriyor ama doktor da arada gelip duruma bakıp gidiyor. Gerekli durumlarda gelip müdahale ediyor.

Ay maşallah kuzum bir de ikiz

Valla öyle bizim özele verecek durumumuz zaten yoktu ailelerimiz verirdi büyük ihtimalle ama o verecekleri parayla (minimum50bin) odasını, beşiğini, bebek arabasını, kıyafetlerini falan aldırdım. İsimli hastane çıkışı, hediyelikleri, kapı süsü, takı yastığı daha bir sürü ıvır zıvırına kadar. Kendimizde hastane çantasına koyulacak ihtiyaçları, bebeğin bakım,beslenme ihtiyaçlarını, 0-3 kıyafetlerini aldık, hamilelik ve yenidoğan fotoğraf çekimini yaptırdık özelde doğum yaptırsam hiçbirini yapamazdım zaten eşimin yengesi de 2 ay önce doğum yaptı özelde 50,60 binden fazla para harcadıkları için bizim kadar masraf yapamadılar. 2 aydır kocam bana sürekli hediye de alıyor :joy: hiç kullanılmış eşya da kullandırmadı bebeğime

1 Beğeni

Özel de doğum yapmayı bende çok isterdim iki çocuğumu özelde doğurdum ama o zaman çok çok uygundu bedava gibiydi. Şimdi sadece muyane bile 2500 lira. O parayı bebeğime harcarim. Evimin önünde kadın doğum hastanesi var buraya yada cam sakuraya gitmeyi düşünüyorum…özel gibi odaları çok temiz tek kişilik çoğu ben üç gün refakatçi kaldım eltime çok.begendim kız kardeşim de on gün sonra orda doğum yapacak insallah

1 Beğeni

Ankara Bilkent’te mi acaba gittiğiniz hastane

Yok canım İstanbul başakşehir cam sukara şehir hastanesi

Çamsakura Hastanesi’ hakkında böyle olumlu şeyler duyunca açıkçası içime su serpiliyor… Allah’ın izniyle bende orda doğum yapacağım… Rabbim nerde olursa olsun hepimizi merhametli ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın…

Gecen hafta bu soru olsaydı olumsuz derdim gözümle gördüm emin oldum

Hangi doktora gittiniz acaba

Fiste Abdurrahim yazıyor bana bakan da adamdı ama.e.nabizda handan yazıyor valla bende anlamadım ama genel olarak hepsi ilgili yani

İstanbul’a taşınacağız 1-2 yıl içinde 2.çocuğu düşünürsem benimde aklımda orası :joy: hem kendi köylümüz tanıdık bir ablam da orda kadın doğumda hemşire :joy: yaklaşık bir 8 yıl kadar İstanbul’da annemlerin kiracısıydı bana da faydası olur oda süslemesi, fotoğrafçı getirme konusunda falan :grin: Şehir hastanesi veya devlet hastanesi buna izin vermese de yapanlar vardı açıkçası biri de ben :smiling_face_with_tear::melting_face: Ben Uşak’ta yaptım özel hastanelerden daha temiz daha konforlu ve daha güzeldi. Ünlülerin,fenomenlerin falan doğum yaptığı Acıbadem Hastanesi yanında halt etmişti :face_with_peeking_eye: hatta hastanede çektiğimiz fotoğraflardan ötürü haset kuzenlerim özel hastane sandılar bende bir şey demedim :joy: öyle sanmaya devam etsinler diye

1 Beğeni

Bende oraya devam etmeyi düşünüyorum da dün gittim ilk defa

Nasıl beğendin mi açıkçası görünce agzim acik kaldi çok güzel bı hastane valla

Anladım cnm

Güzeldi temiz bide ilgililer Bugün çok aşırı bi kanamam oldu aciline gittim çok ilgililerdi

Kaç haftalıksin neden kanama vardı geçmiş olsun canım

9.cu hasta Benim riskli gebelik oyüzden kanamam oldu inşaallah bebeğime bişey olmaz

İnşallah sağ salim kucağına almayı rabbim nasip etsin insallah

Amin canım Allah razı olsun :cherry_blossom:

1 Beğeni