Maşallah canım Allah sağ salim kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin…Benim durumumu biliyorsun zaten Trozomi 18 teşhisi konulmuştu bebeğime o yüzden de yoğun bakım ünitesi olan bir hastane şart… Gerçekten de Çamsakura Hastanesi özel hastanelerden daha güzel ve çok teşekküllü bir haste…
Dua et canım inşallah bir mucize olurda bunların hiç birine gerek kalmaz…
Kız inanma bak görürsün çok sağlıklı çok güzel bebeğin olcak
Normal doğuma ebeler giriyo… sorun olursa doktor cagiriyolar
Devlettede şehir hastanelerinde de dogumu ebe yaptırıyor
Ama neden ki takibini yaptığın doktor neden girmiyor ki doğuma çok saçma devletde ebelerin eline bırakılıyor ve burdaki devlat Hastanesi’nde ani bır durum olsa bebeği küveze koyacak cihaz yokmuş o yönden de çok korkuyorum en yakın şehirhastenesi Kayseri de ona yetişemem diye korkuyorum kafamda çok fazla soru işareti var inşallah herşey dediğiniz gibi güzel olur
Cam sakura acilden aliyor mu aradim ben randevusiz almiyoruz dediler ve hangi doktordu acaba sizin
Abdurrahim di ben giriş.yaptim.valla.
E acilde tabi normal kontrole tabiki randevusuz kabul etmez
Allah razı olsun canım inşallah…
Benim bulunduğum ilçede ebe değil doktor giriyor normal doğuma
İki gün beni de öyle kandırdılar sancı da 90 ları görmeme rağmen açılmam da olmamıştı üstüne sezeryana alırlar diye 2 gün aç kaldım sonuç 3.gün kayınvalidem dayanamayıp devletten çıkış yaptırıp özele götürdü orada yarım saat içinde sezeryanla kucagıma aldım
Nöbetçi doktor kimse o girer. Kendi doktorun kalkıpta evinden gelmez tabi ki de özel değil devlet bu normal böyle olması… Planlı sezeryansa kendi doktorun giriyor sadece acilse nöbetçi doktor. Kadın doğum değil tüm birimlerde böyle.
Ben de cam sakurada yapıcam aynı sebeplerden dolayı doğuma ne kadar kaldı sizin
60 gün kalmış
Eğer İstanbul’daysaniz cam sakurayi tavsiye ederim bir ay önce eltim.orda doğum yaptı çok.memun kaldık kız kardeşim de on gün sonra orda doğum yapacak. İnşallah bende orda yapmayı düşünüyorum
Bende cuma günü acilden giriş yaptım bı çok yerde olumsuz şeyler yazıyorlardi korktum mecbur gittim cuma günü ilk defa gördüm oraya valla özelden daha iyi
İstanbul esenyurt bölgesindendeyim iki saat falan yetiştik uzak ama değdi
Bende devlette yapmayı düşünüyorum İstanbul şehir Hastanesi’nde gerçekten hiç korkulacak gibi değil herkes ister özelde yapmayı ama bazı özeller para tuzağı olduğu için artık güvenemiyorum
İçin rahat olsun nerde dogursan acıyı da sancida sen cekiyon her türlü doğuruyon ilk oğlumu devlette ikincisi üniversitede dogurudm özele vereceğin parayı çocuğuna harca