Devlet Hastanesi’nde doğum yapan var mı ilk gebeliğim ve özeller çok pahalı olduğu için devlet hastanesi düşünüyorum orda doğumlar nasıl doktor geliyor mu doğuma yoksa ebeler mi doğum yaptırıyor
Henuz dogum yapmadim fakat develette olacak normal dogumu ebeler yaptırıyormus gerekli bi durum gorunurse dr geliyormuş. Sezeryan da o gun hangi dr varsa o giriyormuş.
Ben şehir hastanesde yapmayı düşünüyorum
Burda şehir hastenesi yok sdece devlet var
Ssezaryan değil zaten normal doğumda doktorun gelmemesi korkutuyor beni
1 hafta once mecburiyetten devlet hastanesinde dogum yaptim.Ikiz gebelik ve kendi rahatsizligimdan dolayi sezeryan ile dogum yapmam gerekiyordu.Kalp damar doktorum normal dogumu yasaklamisti.6 saat sanci cektim her seferinde beni br zaman alacaksiniz diye sordugumda doktor sabah gelecek oyle alicaaz diyerek beni bir guzel kandiripsabaha karsi hadi yat ikin diyerek normal doguma aldilar.Ben sadece sanci kisminda zorlandim dogum cok kolay oldu korkulacak bi durum degilmis ki ben hayatta normal dogum yapamam diyordum.Ertesi sabah doktor gelip "Ne dogurdun be"diyip espiri yapti
Rabbim herkesi bir avazda kurtarsin
Bnde devlette dogum yapacagim ozel hastane fiyatlari cok pahali bnde biraz endişeliyim nasil bi ortam olck cunku ozel hastaneler daha konforlu inşallah iyi doktora denk glrz
Kim geliyor ki ebe mi sadece
Ayy bu arada asil bilgiyi vermemisim.Bende doktor girdi doguma
Ay acildeki doktora denk gelsem hiç korkmam valla
Neden onlar daha mi iyi davraniyorlar
Cuma günü başakşehir cam sukara ya gittim acildeki doktor çok anlayışlı çok iyiydi valla
Artik kaderimizde kim cikarsa diyelim
Devlet hastanesinde normal doğumu ebeler yaptırıyor sezeryana doktor gırıyor oğlumu devlette doğurdum ebeler vardı kontrollarınız doktor yapıyor nobetcı dogumhane de kim varsa
Teşekkürler bilgi icin
Aynen valla
Ben devletteki doktoruma sordum sezeryan olacak giriyorum ddi ilkini özelde yapmıştım bu nasıl olcak bnde merak icindeyim
Ben de Allah’ın izniyle Çamsakura Hastanesi’nde doğum yapacağım… Büyük bir eğitim araştırma hastanesi bebekde bazı sıkıntılar olduğu söyleniyor… Gerekli bütün bölümler var yoğun bakım hepsi var. O yüzden de tercihim kesinlikle devlet olacak… Rabbim hayırlı ve merhametli insanlarla karşılaştırsın…
Özele güç yeter mi bu devirde . Gönül tabiki özel ister de. Neyse isin asıl kismi ben devlette sezaryen yptim memnun da kaldim. Normal yap.ak isterdim ama nasip degilmis.
Çok şükür sıkıntı yokta bende ilk gebelik devlet hastanesi biz yapmıyoruz dedi araştırma yada özele gidin e özele göre cam sakura daha güzel iyiymis.gozumle de gördüm yani herturlu imkan var