Kızlar Perşembe günü sezeryan için gün verdi 2 hafta önce doktorum malum çok ta ilgilenmiyor lar kontrol de doğru düzgün bilgi verilmedi sormak istediklerim var bakarmisiniz
Merhaba gittiğiniz gün kaç haftalıktınız kaç hafta sonrası için gün verdiler size
Merhaba 38+5 olacaz gittiğimiz zaman gün verildiğinde 35+4 haftalık tık haftaya Perşembe ameliyat günü verildi
Bende devlette sezeryan oldum canim ameliyathanede anlatiyolar anesteziye gorundun mu
Evet anestezi ye göründüm zaten sonra doktor gün verdi
Sadece neden sezeryan olacağımı sordu bide kronik hastalık varmı onu da sordu başka bir şey demedi ayrıca benim merak ettiğim doktor sadece sonuç kağıdına gün yazdı 10 temmuz da alalım dedi 38+5 te olacak dedi herhangi başka bir kağıt belge bir şey vermedi 8 9 gibi doğumhane de ol dedi bu kadar basit mi yani sanki bir aksilik çıkacak miş gibi hissediyorum böyle mi ilerliyor süreç
Eevt böyle ilerliyor cok aydınlatıcı değil belki ama bence güvenilir 2 sezeryan oldum devlette cok şükür iyi geçti sorunsuz simdi 3 olaacam bi aksilik cikmasa ama tabi özel gibi cok konforlu değil
Peki o gün direk doğumhane ye gidin dediler ama önce ki kontrol de önce acilde giriş yap kan ve idrar ver öyle git dediler nasıl yapacam
Maşallah sen artık uzman olmuş sundur bu konuda sana bol bol soru sorabilirim
Yani biraz doktor da önemli öyle devlet diye her doktordan olmamali
Tabi öyle her doktor bir değil orası öyle peki hani bazıları çok aşırı abartarak bahsediyor öyle mi korkmamı gerektiren bir durum varmı
kuzum 15 haziran gecesi halsizlikten serum almak icin sehir hastanesine gittim 20.30 hastane girisim ultrasonla bebege baktilar serum verdiler hadi bide nstye baglayalim oldular sonra acil sezeryan 21.36da bebegimi aldilar. Belden epidural anestezi aldim. His aci vs yok sadece dikis yapilirken inanilmaz titreme ve usume Gonlunu ferah tut yani. Bir bebegin dogacagi ve nefes alacagi varsa hersey yolunu buluyor.
Ayy varya böyle şeyler doymak çok iyi geliyor insanlar niye bu kadar kötü ya çok farklı farklı şeyler anlatıyor lar korkum yoktu başta sezeryan da ama sonra dan onlar yüzünden korkar oldum sonda acıtıyor vay iğne acıtıyor vay bilmem her şeyi hisediyor sun gibi saçma sapan şeyler söylüyor lar canımı sıkıyor lar illaki ağrım olacak ilakki zorlanscam bir can geliyor dünyaya sonuçta ama bu şekilde anlatsalar daha güzel olmaz mı benim gözüm korkunca onların eline ne geçiyor anlamıyorum çok teşekkür ederim yazdıkların için cnm yaa
Yo korkulacak kadar degil illaki zordur ama bebeğini görünce degiyor diyorsun ama sonradan sürekli zor olsada yürüyüş yap o cok iyi geliyor
Benim oyle olmamisti canim bilemedim
Ben 2 sezeryan oldum canım ve gerçekten canım çok tatlıdır ve çok korkuyordum ilki de kötü geçmemişti ama ona rağmen ikincide de çok korkarak girdim panikledim ama bu benimle ilgili bişe tamamen hiç korkulacak bişe yok ben kotkmaktan korkuyorum aslında hiçbişe hissetmiyorsun ki ne sondayı hissettim ne de kesiyi falan.İğne ise sinek ısırığı gibi ve kısa sürede bitiyor.Özelde olduğum için çokça nazımla oynadılar her yapılan işlemi tek tek anlattılar sakinleştirici verdiler ama devlette de yapılan işlem aynı sonuçta.Güzel düşünün öyle girin herşey güzel olsun.ilk ayağa kalkış biraz zor ama o da aman aman bişe değil.
Anladım canım teşekkür ederim yaa valla içim içimi yiyor 5 gün var ama az önce leke halinde çok az kanama gördüm ne yapacam bilmiyorum hastaneye mı gitsem yoksa beklesem mi çünkü her hangi bir ağrım yok sadece leke oda çok afedersin silmeyle oldu başka şekilde değil
Ne güzel anlatınız maşallah ama bilmiyorum içim içimi yiyor kafam rahat değil hiç o gün gelip geçsede rahata Ersem diyorum sürekli canımın acımasindan korkmuyorum sadece ne yaşıyacam korkusu var rabbim yardımcımız olsun inşallah
İnan benden daha çok korkmuyorsundur eminim öncesinde gidip doktorla konuştum ağlayarak korkudan çıkınca buna mı ağlamışım diyeceksin dedi doktor ameliyathaneye götürdüler aneatezi doktoru geldi konuştu benim işim 10 dk anlamıycaksın bile dedi anestezi hemşiresi hep başımda durdu dua et ekiptekiler iyi insanlar olsun işlemler çok kısa.Dışarda bekleyenler 1.30 saate yakın kaldığımı söylediler ama inan bana yarım saatte herşey bitti gibi geldi .Sonrasında ise bakanım olmadığı için bir haftaya ayaklanmak zorunda kaldım.
Hangi ildesin sen doktorunu degistrebilirsin yani çok ilgi yoksa cqnim