Ne güzel anlatmış sın gerçekten okuyunca bir nebze de olsa içim rahatlıyor ama mesela şöyle bazı günler diyorum ayy gelip geçecek sanki nedir herkes nasıl atlatıyor da bende öyle yapabilirim diyorum ama bazı günler de o kadar korkuyorum ki sabaha kadar yatamıyorum aslında düşünürsek hiç bir şey kalıcı değil ve herşey geçiyor bir şekilde ama işte insan oğlu Can tatlı tabi
Van dayım ben ama şöyle değiştirmeye imkanım yok artık son haftadayız mecbur artık aynı doktor la devam edecem
Kesinlikle öyle günler öncesinden sürekli ağlıyordum o gün gelip bir geçse diyordum bak şimdi 16 günlük olduk geçti şükür senin de bir bakmışsın geçmiş hastaneye girdiğin anda olay bitiyo aslında çok hızlı ilerliyor.benim asıl korkum bacaklardaki hissizlikten dolayı panikliyo olmamdı onu da bebek 5 dk ya çıkıyo zaten aonrasında sedasyon istedim sakinleştirici verdiler öylece bitti
Ayyy inşallah öyle senin dediğin gibi geçip gider kasılmalarım var ödüm kopuyor erken gelecek gününü beklenmeyecek diye çok teşekkür ederim güzel temenileriniz için rabbim bebeğini sana bağışlasın
Amin canım hepimizinkini inşallah kolay doğumlar dilerm
Amin amin inşallah
Doğrudur canım allh yardımcın olsun
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah