Detayliultrason girdim 2 kere bebek harket etmiyor ne yapmaliyim

11 12 haftada yapılıyor Evet en doğrusu amınosentez ama onun da riskleri var tabii ki ama down sendromundan şüpheleniyorsa down bu nift testinde çıkıyor. Ama şu da var Mesela benim ilk kızımı Down sendromundan şüphelenmişlerdi o zaman Tabii bu hafta sonu geçirmiştik yaptırmamıştık amına sentezi de yaptırmamıştım doğduktan sonra kızım için Ankara ve İstanbul’a Kan testleri gönderdim orada başka bir genetik rahatsızlığı oldu ortaya çıktı

1 Beğeni

InsAllah birseyi yoktur . Dualrinizi bekliyorum .

1 Beğeni

Allah sifa versin . Her bebek cok ozel ,olacaksa her turlu olur . Benim icin en iyisini Allh bilir . Hakimizda hayirlisi olsun .inşallah guzel sonuc alirim . Rabbimin verdigi cani almaya niyetim yok en fazla oturup aglarim sonra geri Allha signirim . Sizlerden tek dilegim duaniz i esirgemeyin

2 Beğeni

Cok tsk ederim guzel yorumlariniz bile beni ferahlatiyor . Dunki dusncem ile bugun ki dusncem arasinda dag kadar fark oluyor tabi kide hic bir anne bebegini ozurlu istemez bende istemiyorum onun saglikli mutlu olmasini istiyorum . Ilk baş sakat olursa ben bakammam kendimi suclarim dusuncesi oldu dunden beri cok fazla hik. Okudum ense kalinligini arastirdim video izledim vs vs. En sonunda Allha sigindim rabbim buyuk en guzelini verir bizim icin . Ben bu cana nasil kiycam Allah almak isterse her turlu alir onun canini yasatirsada her turlu yasatir . Ben karnimdan sivi aldircam . Doktorlarin binde bir dusuk riski var dedi ben inanıyorum kizim guclu bir bebek atlatacagiz o zaten benim mucize bebegim dok. diger kadinlar gibi hamile kalamasin demisti ben cok dua ettim. Onun icin yine dua ederim . Ozurlu olacaksada rabbimin bir bildigi vardir diycem ben bunu aldirdim diyelim 2 cocugumda da yasayabilirim ayni seyleri yads bebegim dogduktan sonrada olabilir hersey . Allh bana bunu ogrenmemi istedi beni ve esimi evladimizla buyuk bir sinava soktu . ALLAHIM insallh bu sinavi gecerim . Hersey cok guzel olur . Sizlerde tsk ediyorum . Her daim dualrinizi bekliyorum

4 Beğeni

Allah güzel gönlün gibi etsin herşey. Su gibi gelip geçmiş olsun bu sıkıntılar kendini suçlama neyle imtihan olduğumuzu , olacağımızı bilmiyoruz şu hayatta , gerçekten stress yapıp kısçemizi üzme ben inanıyorum muhteşem bir kızçe gelecek sonuç her ne olur sa olsun onlar bizim mucizemiz , rabbimimizin emaneti :palms_up_together::four_leaf_clover:

2 Beğeni

Rabbim gönlünüze göre versin. Tabi ki sınav dünyasındayız. Yapılan hiç bir testin %100 doğruluk payı yok diyor Dr.'lar. İnşallah tüm annelerimiz için herşey çok güzel olur hepimiz sağlıklı bebekler dünyaya getiririz. :cherry_blossom: Biz bile şuan sağlıklıyız evet saniyeler sonra ne olacağımız belli değil. Rabbim büyük sınavlardan geçirmesin bizleri gönlünüzü ferah tutun. En azından bebeğiniz için sağlam durun oda hissediyor sizin huzursuzluğunuzu. Tabi ki çok zor ama biz anneyiz.:cherry_blossom:

Sizin gerçekten kalbiniz ne güzel bende özel bir çocuk annesiyim gerçekten okuyunca iyiki dedim böyle iyi insanlar var

1 Beğeni

Duam sizinle Rabbim in izniyle herşey yolunda olur inşallah evet imtihan dünyasindayiz kendinizi ve kizinizi üzmeyin olurmu

1 Beğeni

ALLAH yardımcın olsun ınsallah bısey cıkmaz canım bol bol dua et ALLAHCC sıgın ınsallah bısey cıkmıcaktır artık tıp ılerledı herseyın bur cozumu var ALLAH evlatlarımızla sınamasın bızı ınsallah

1 Beğeni

Ya a a ne guzel yazdin helal olsun sana :smiling_face_with_three_hearts: R

1 Beğeni

Yaaa teşekkür ederim hormonlar tavan :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::cherry_blossom::four_leaf_clover:

2 Beğeni

Yaptırdım ben bu testi ve tüm raporlarım elimde. 70 farklı kalıtsal hastalık araştırıldı. İkili tarama testimde yaş riski yüksek çıktığından dolayı yapıldı. 5 iş gününde ise sonuçları çıkıyor. Yaptırdığım merkez ise Ankara Gazi mahallesindeki GENOKS. Şubat ayında 9500 tl ye yaptırdım. Amniyosentez de aynı şekilde sonucu güvenilir ama çok az da olsa risk vae Allah korusun ve sonucu biraz uzun sürede çıkıyor 30 gün gibi. Vel hasıl kelam yanlış bilgi vermiyorum. İyi akşamlar.

1 Beğeni

Yok dediginizi duydum ben ama arastirmadim ozel doktora gidince onu sordum . Yaptirsam olur mu doye oda ben suan sizin icin amniyosentezi öneriyorum. Bebeginde sadece ense kalinligi gozukuyor digerleri eli ayagi duzgun dedi. Birde onun icin de erken olmasi gerek senin bebek gecmis haftasini dedi . Hemde maliyetli 27 bin 30 bin civari bir fiyat soyledi . Bizde en uygunu devlete karindan sivi aldirip bebegin yuzde kac özürlülugu var ona bakacagiz. Dusk kalma olayina gelince de cok az da olsa oyle birsey var ama doktor binde bir dedi ben daaha onceki yaptigim hastalarda bi sorun yasamadim dedi.

9500 tl ye 70 hastalik hele hele genoks ta cok zor bi ihtimal. Genoks yurt dısina bile göndermez kendi çalişir . Her genetik rahatsizlikta nift testinde çıkmaz silinme orani 7 mb altini bulamaz. Arastirmakla olmuyor yaptirdim gördüm geçirdim ve özel cocugum var.

1 Beğeni

Bakın söylemek istediqim bu

2 Beğeni