Detayliultrason girdim 2 kere bebek harket etmiyor ne yapmaliyim

Ultrasona gitmeden önce karnını doyur vişne suyu iç çikolatayı dondurma ye

1 Beğeni

Bende bugün detaylı ultrason girdim sırf oynasın diye karnım tok gittim ve tatlı yedim oynamadı doktor hafif karnıma vurdu oynasın diye ama çok şükür sağlıklıymış bir sorun yok sıkıntı stres yapma bence o zaman hiç oynamaz

1 Beğeni

2li test ve 3lu tarama testim temiz cikti ama detayli ultrason sıkıntılı cikti doktor 4 kere bakti. Yarin ozel hastaneye gidecegiz de doktor ariyoruz. Corumdayim ozel hastanelerde perinatolji var mi ?yoksa kadin dogum mi sira aliyok hic bilmiyom valla ne yapcagiz acaba

Nift yani fetal dna testi yaptırın. 1 tüp kan alınıyor ve 70 farklı kalıtsal hastalık araştırılıyor. Amniyosentez gibi bir riski yok ve %100 sonuç veriyor. Evet biraz maliyetli ama en güveniliri bu. Ben de yaptırdım.

1 Beğeni

Valla kuzum ben hiç devlete gitmedim hep özele gittim özel doktorum zamanı geldiğinde detaylı ultrason zamanın gelmiş dedi yarım saat fazla dan baktı , çıkarken ekstra vezne ye 750 tl ödemiştim , sizinkiler de öylemidir bilmiyorum

1 Beğeni

Bilmiyorum ki yarin gorecegiz bir tane ozel dok. Bulduk ona gidecegim olmadi ankaraya ozele gidecegim .

Hic bilmiyom ki arastirmak lazim .

Bir ozel dok. Bulduk yarin ona gidecegiz. Ben normalde 10 fln kalkan biriydim bebegimi gorcem diye 5.30 kalktim drtayli ultarsonda neler yapılıyor ne oluyor gittim int baktim . Yuzunu gorecegim umudu ile giderken yuzunu dahi gorememem ve ustune bebegimde sıkıntı cikmasi beni asiri tedirgin etti. Simdiye uyumam gerekiyordu o kadar yoruldum ki 4 kere ultrasona girdim dok canimi cok acitti. Eliyle karnima cok bastirdi . Yarim saatlik bir is bize 2 saat oldu nerdeyse

1 Beğeni

Çilekli buz gibi milkşeyk. Tek geçerim resmen çoşuyor çocuk

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun inşallah korktugunuz gibi birşey değildir yarın güzel haberlerle gelirsin, dualarım seninle :purple_heart:

1 Beğeni

Inşallah güzel haberler alırsın. Ense kalınlığı ikili tarama da çıkması lazımdı. Ozaman çıkmadiysa bence güzel kalbini bozma… doktorlar hep en kötüsünü söylüyor. Bana da öyle dediler genetik testi yaptırdım.

1 Beğeni

InsAllh cok stresliyim gece bebegim hic durmadi . Belki de onu ilkkez bu kadar cok hissetim . Sert vuruslar yapti hic durmadan ama hep ayni yerde rahmime yakin yerlerde durdu .bian bebegim cikacak sandim neden oyle oldu anlamadim . Doktora gitigimde hic tepinmiyor ve haraket etmiyordu gece 12:00 gibi tepinmeye basladi. Karnim cok aciyor bebek yine rahime yakin hic cikmiyor sag sola donmuyor sanki bir yerde sıkışmış gibi tek bir yerde tepiniyor bu da beni daha da strese sokuyor .Allaha dua etmekten baska carem yok . InsAllh ozeldeki dok. Guzel seyler der

1 Beğeni

Naptin Canım doktora gidicektin hiç stres yapma allah büyük herkese biseyler diyorlar ense kalınlığı 2 aylıkken bakılır daha sonra cikan sonuça bakilmaz diye biliyorum temiz sonuçlar alırsın inşallah

1 Beğeni

Merhaba bizide bilgilendir kendim yaşamısim gibi uzuldum ne yalan soyliyim ama guzel yorumlsr gelmis guzel motivasyonlar gelmis umudunu ve enerjini kaybetme bebegin belkide saglikli ve o yuzden tepindi durdu stres yapma dedi belkide sana bilemeyiz :cherry_blossom: iyi dusun iyi olsun kotuyu cagristirma kotuyu fazla anma Rabbim yuzunu guldurerek cikartsin seni o doktordan

2 Beğeni

Canım benim inan zor işler gebelik zaten kutsal gitmeden önce yine kahveni iç çikolatani ye biraz yürüyüş yap merak ediyorum haber ver bizede umarım herşey yolundadir bebiş sağlıklıdır

1 Beğeni

Oda senin stresini hissediyordur korkma Allah’ın izniyle iyi haberler alıcaksın, ben hiç kötü birşey hissetmedim seninle ilgili doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar. Zaten kalp atışı iyiyse niye bu kadar uğraştı onuda anlamadım inşallah bugün buraya iyi haberlerinizi yazarsın

1 Beğeni

Merhaba gönlünüzü ferah tutun birşey yoktur Allah’ın izniyle. Benim doktorum bebeğin hareketini hissetmediğinde portokal yada limon ye veya kokla demişti. Ve bende detaylı ultrasona 3 kere girdim yüzünü görmek için. Ilkinde Pilates topunda zipladim ama hiç fayda etmedi göstermedi yüzünü daha sonra baya bı merdiven inip çıktım zar zor öyle gösterdi belki sizde de faydası olur diye yazmak istedim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Yanlış bilgi veriyorsunuz nift testinde O kadar hastalık bulmuyor Ayrıca her hastalık nift testinde çıkmaz en net aminosentezdir nift gibi testler silme oranının 7 nin altındakileri bulmaz

2 Beğeni

Sonuç ne oldu haber bekliyoruz cankm

1 Beğeni

Ozelle gittik bebegin herseyini inceldi doktor .ve devletiki ense kalinli 7mm çıkmışdi ozelde 8 mm cikti daha fazla cikti . Doktor karindan sivi alinmasini onerdi . Eli ayagi duzgun sadece ense kalinligi var onu da bir suru kalitsal hastalik var down sendromu olmaz da baska birseyi olur dedi en iyisi karindan sivi alinmasi dedi . Benim cocugum olsa ben aldırırımdedi persembe gunu devlete gidecegim karnimdan sivi aldirmaya insAllh gecer aklim hep orda