Detaylı ultrasyona girdiniz mi tecrubelerinizi anlatirmisınız zarari var mi acaba
Hiçbir zararı yok. Aksine bebeğin tüm organları değerlendiriliyor ve gösteriliyor. Bir sıkıntı varsa erken teşhis koyulmasını sağlıyor. Gebelikte yapılması gereken en önemli şeylerden biri bence @Bahar.80
Biz ultrason randevu saatine geç kalmıştık. Bebeğimi uzun uzun gördük. Bir zararı yok. Bence her hamile gitmeli hatta hamilelikte en önemli testin olduğunu düşünüyorum
İyi geceler kızlar
bugün doktor randevumuz vardı her şey yolunda şükürler olsun 21+2 olduk detaylı için gün alın dedi doktor ancak benim tamamlayıcı sağlık sigortası olduğu için maalesef özelde karşılamıyormuş 1430 fiyat çıkardılar napsam bilemedim devlete de daha önce gitmedim tecrübesi olanlardan bilgi almak isterim
Maalesef biz de 2200’e yaptırdık özelde fiyatlar korkunç gerçekten, keşke bu tarz şeyler herkesi teşvik etmek amacıyla desteklense, devlet tecrübesi olanlar bilgilendirir umarım
Başka bir özel hastanede profesör yorumlarsa 2000 uzman yorumlarsa 1500 dedi
İyi bir doktorla erken tanı ile bebeğinin anne karninda tedavisi bile mümkün kılınıyor. Çok çok önemli
@Hasen İkisi de farklı şeyler mi görüyormuş da fiyat farkı varmış Hey Allah’ım, sağlık sektörü nerelere gidiyor
Cidden doktor yorumu çok önemli, benim ilk gittiğim doktor bebeğimin damağıni göremedi yok dedi, bir sürü şeyinin geri de olduğunu söyledi. Sonra prof a gittik ve herşeyi ayrıntılı olarak anlattı ve ciddi ciddi ayrıntılı inceledi. 1 buçuk saat sürdü. Bir de benim gibi pimpirikli birini tatmin etmek zordur. Uzmanlikta da gelişmek onemliymis, ilkinde fiyata baktım. İkincide uzmanlığına birincisine 2.800 TL verdim, ikinciye 4 bin verdim. Giden 2.800 oldu
İlk önce devlette muayene olmak için sıra al doktor sorar zaten ayrıntılı yaptırdın mı vs söylersin sormazsa sen söyle ayrıntılı ne zaman yapılıyo diye seni yönlendirecek
Siz kime yaptırmıştınız memnun kaldınız mi ?
Sakarya eğitim arastırma fıratcan söğüte randevu almıştım o sana kagıt verıp radyolojıye yonlendırıyo orda baska boru bakıyo
İsterseniz 500 liraya ben yorumlayayım hahahahaha
Bi kafam karışmadı değil
Sena bende kaç gündür devlete randevu için uğraşıyorum tanıdık falanda koyduk ama yok yani olmuyor açılan randevuların hepsini doktorlar detaylı ultrason bakmıyoruz yazmışlar. Koca istanbulda bulamadım yani özel de yaptırmaya karar verdim devletteki yorumlarda açıkçası korkuttu beni bir de benim doktorum kesinlikle radyoloji değil perinatoloji olacak dedi
Ben devlette yaptırdım doktordan çokta memnunum hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben İstanbul için konuştum devletde de doktor araştırıp o kadar para vermeyebilirsiniz
Ben de önemli bir şey olduğunu okudum hep yani işinin ehlinin bakması gerekiyormuş ince işmiş kafam karıştı o yüzden devlet için tanıdık bir soracak benim doktorum hiç bilgi vermedi ya direk radyolojiye yönlendirdi kafam karıştı o yüzden aynı doktor başka bir arkadaşı izmitte bir yere yönlendirmiş yani anlayamıyorum doktorları yeterli açıklama yapmıyorlar
Sakaryada yaşıyorum ben devletten de herkes memnun değil iyisine denk gelmişsiniz şanslısınız
Nerede yaptırdınız acaba istanbul da