Kesinlikle öyle işini ehli olması gerekiyor yani açıkçası bana radyolojinin bakması yerine perinatolojide bakılması daha iyi olur gibi
Perinatoloji de her hastanede yok anladığım kadarıyla.
Hm anladım Sakarya için bilemicem umarım iyi b doktora denk gelirsiniz
Anadolu yakasında oturuyorum ben Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi de yaptırdım perinatoloji bölümü
Ay var da bakmıyorlar işte sinir olduğum nokta o dünya kadar randevu buluyorum ama hepsi açıklama kısmına detaylı ultrason bakmıyoruz yazmışlar. Ya da sadece riskli gebeliklere bakılır yazmışlar
Randevuları mhrs den mi veriyorlar yoksa kendi siteleri mi var acaba
Mhrsden alınıyor evet ayrıntılı ultrason yapılır yazan doktorlar var onlardan almanız gerekiyor
Medikal park ta yaptiran var mi acaba ?
Diyarbakır da 1800tl detaylı ultrason devlette bakılmıyor özel klinikte perinatoloji dalında eğitim almış doktorlar bakıyor ondan pahalı.
İzmitte bir doktorun özel yerini buldum 1700e bakıyor perinatoloji uzmanlığı varmış ama en erken 26 eylül veriyor randevu 24.haftamız geçmiş oluyor bakılır dedi asistan ama emin olamadım bir de medikal park pendikte varmış o da 2600 dedi
Çok fazla demişler ya 2600. 26 Eylül olması bence de sorun olmaz ya zaten organlar 24. Hafta gelişimini tamamlamış oluyor tam senin de 24. Hafta olmuyor mu? bizde tanıdığın tanıdığı içerden biri aldı bize randevuyu 19 una devlete yoksa imkansız gibi ya randevu bulmak devlette renkli resmini vermiyorlarmış o biraz üzdü beni
Kağıtta yazılı olan yaklaşık 40 dk eğitim ne oluyor acaba?
Bizde soruşturuyoruz bakalım olursa devlet olmazsa özel artık
Sena vaktin varsa hastaneye gidip içeriden randevu almayı bir deneyebilirsin ben çalıştığım için gidemedim ama bir kaç kişi gidip aldıklarını söylediler direk poliklinikten
Çok ilginçmiş ben de bilemedim
Bende hiç bilmiyorum bakalım gittiğimde öğrenicem tahminimce uzun bir gün olacak yanımda yiyecek hazırlıklı gideceğim
Hâlâ baktıramadın mı ? Gitmedin mi normal kadın doğuma o yönlendiriyor zaten. Araştırma Hastanesi’nde detaylı ultrasona radyoloji bakıyor . Perinatolojı riskli gebeye bakıyor
Yaptırdım çoktan her şey yolunda şükür
Merhaba detayli ultrasyon perinatolojide mi yapiliyor. İstanbulda arastirma hastanelerinde yapılıyormuş. Ben perinatplojiye mi alsam yoksa kadin doguma alip orasi mi yonlendirir ne yapmam lazim