Detaylı ultrasona kaç haftlikken girdiniz ve vajinal muyane zorunlu mu
Detaylida vajinal muayene yapilmiyor. İlk kizimda 24 hafta iken ikinci kizimda 23 civari girdim.
Bu bebegimde 21.haftafa girecegim 2 gün sonra
Ben 22. Haftada girdim daha yeni. Vajinadan muayene olmuyor canım
Vajinal muayene tıbbi bı gereklilik olmadıkça yapılmıyor bı risk yoksa yapılmıyor detaylı ultrasonda sadece organ taraması yapılıyor ultrason muayenesi yani
acile ne zaman gittiysem hep vajinal muane ettiler. 18 inci hafta ve 21 hafta girdim 2 inci duzey ultrasyona ozele gitmistim
Acile gittigin icindir
Acile gidince vajinadan bakıyor hep normal muanede şart değil
Ben de bugün girdim 20+4 haftalığım alttan bakmıyor sadece üstten bakıyor
Dur bir dk ayrıntılı ve detaylı aynı şey miydi ya ben ayrıntılıya girdim bugün
Aynisi canim ayrinti detay kelime anlami aynj uzunmu suruyor
45 dk sürdü benim . Özelde yaptırdık.
Yani tabiki söylüyorda, cinsiyeti daha önce belli oluyor genelde canım. Detaylı ultrasona girmeden öğrenmiş olursun cinsiyetini.
Nasıl sonuçlar güzel mi biz detaylı ultrasona girdiğimizde 720 gr’ dı o zamanlar zaman nasıl geçicek diye düşünüyordum. Şimdi 32+3 günlük olduk.
Detaylı ultrasona girmeden bir hafta önce babamızla hastanede kalmıştım, refakatçısı olarak
şükür atlattık o günleri.
benim de 45 dk falan surmustu devlette hem cd resim vermiyolarmis galiba ozelde bebegin her anini resmini cd ye aktariyolar ve renkli olarak resim cikartip veriyolar cok guzel hatira kaliyo arkadasim devlette gitmisti hic bisi vermemislerdi
Ayrıntılı ultrason da bebeğin boyu ve kilosu raporda yazmıyor mu ben göremedim doktor da söylemedi minik kuşum şuan kaç Gr bilmek istiyorum 20+5 olduk
Yazıyo bende . 21 haftamda gitmiştim detaylı ultrasona. Alttan bakmıyolar
24 haftalıkken girmiştim ama vajinal muayene yapılmıyor genelde. Ultrasonla bakılıyor
Merhabalar detaylı ultrason için perinatolojiden randevu aldim ama şunu anlayamadim mesela doktora gittim ve detayli ultrason icin geldigimi soyledim yarim saat 45 dk detayli ultrason icin alir mi onca hasta varken sirada yoksa bunun icin ayri bir gün mü verir mantiginı çozemedim bir türlü
ayri bi gun vermiyo gittiginde bakiyo 30 45 dk arasi suruyo