Detaylı ultrasona girenler?

Bugün gidicem hayırlı haberlerle gelirim inşallah :palms_up_together:

2 Beğeni

6-7aylıkken çağırmıştı doktorum,ben gitmedim.

Ama vajinadan bakıldığını duymamıştım

Detaylı udrasyona devlette kendi doktorumuz mu giriyor arkadaşlar yoksa uldrasyoncu doktorlarım bana kendi doktorum sıra al demişti kağıt vermisti aldım uldrasyon 1 odası gibi yazıyordu sanırsam kendi doktorumuz girmiyor degilmi ? Bilgisi olan varmı acaba :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kendi doktorunuz girmiyor oradaki doktor bakıyor

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canımm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kaçınca haftalar gittiniz detaylı ultrasona ve randevu aliniyormu ben Denizli de yaptircam Denizli anneleri varmı yaptiran

Selam Denizlideyim bende. Direk mhrsden randevu alınmıyor canım. Kadın doğum doktoru sevk ederse ancak o şekilde gidilebilir. Ama bunu da 1 ay önceden yapmak lazımmış çünkü anca sıra geliyormuş. Devlet hastanesine perinatoloji yeni açılmış, ben 14 martta gidip bir şansımı denicem yoksa da mecbur özele yaptırcam. Sen alabilirsen bana da bilgi verir misin. Ha bu arada üniversite hastanesinden de randevu alınıyormuş o da yarı özel olduğu için ortalama 500-600 tl fiyatı varmış. Bendeki bilgiler bu kadar :face_exhaling:

1 Beğeni

Kendi doktorumuz girmiyor

Ben 19bucuk haftalık idim 20. Hafta civarı felan yapılıyormuş ilk başta çok geç kalmışsın biz aylar önce randevu veriyoruz felan dediler daha sonrasında bu geçirdiğim kanamayı felan bahsettim sevk yaptı sonra oradaki doktor hemen bir buçuk hafta sonrasına randevu verdi sanırım Rabbim işimi kolaylastirdi demekki bana nasip oldu ise konusulursa olabilir doktor müsait ise arayabile alabilir hafta geçmeden bir konuşun isterseniz

Çok teşekkür ederim canım tamam bilgi alabilirsem haber edeyim inşallah

1 Beğeni

Yani şimdi tam olarak hangi haftalarda yapılması uygun kafam karıştı

Ben 4sene önce doktor söylemeden kendim özele gitmiştim şimdi değişmiş demekki

Sanırım hep bir karışıklık oluyor bahsettiğimiz USG detaylı ise 21+23 hafta en doğru zamanlar

Ben 19 haftalıkken gittim doktoruma devletteki daha ben bişey söylemeden kendisi sana bide detaylı ultrasyon için gün verilsin dedi yazdı hatta dedim sıra bulmak zor oluyormuş 1 ay sonraya falan veriyorlarmış yok dedi en fazla 2 3 hafta sonra dedi olur. Dediği gibide oldu 3 hafta sonraya verdiler randevumu

O haftada 21 haftalık falan olmuş oluyorum

1. Haftada girdik vajinal muayene olmuyor normal ultrason gibi bakıyorlar

Ogrendinmi cinsiyetini bebeğin

Teşekkür ederim canım netleşti şuan

1 Beğeni

Ben 22 haftamda gitmiştim,benim doktorum detayli ultrason dahil sıradan usm muayenelerine bile giriyodu, Yani doktordan doktora değişiyor bazilari girerken bazilari sadece sonuçlara bakiyo

Rica ederim canım benim :smiling_face_with_three_hearts: