Aminnnn insalllah Rabbim sınamasin kimseyi cok zor zamanlar geciridm. Allah yasatmasin kimseye evlat acısını… O yuzden korkuyordum ama iyiki varsınız icimi rahatlattiniz
Elalem konusur dogum yaparsın konusur sütüne konusur emzirmene giyimine kusamina her turlu konusur. Ne gelirse Allahtan gelir. Nasibinin onune asla ve asla gecemezsiniz. Kulaklarimizi biraz tikamak onemli sadece.
Amin Yaşadığın acı olaya üzüldüm allahın izniyle bir daha yaşamazsin inşallah ama güçlü olman lazım detaylı ultrasonu yaptır olur mu
Cok teşekkürler… Insallah tavsiyelerinize uyacagim
Öyle ama inan senelerdir hastane yollarını aşındırdım yine de şükrediyorum en azından o kadar mücadelemde evladımın neyi var biliyorum, annelik gerçekten çok zor üzgünüm ama hayatının bundan sonrası hep endişe ve korku içinde geçicek
Bu konuda sana katılıyorum beyza3423 hatta ben çocuğumu emziremedim kaynanam ve görümcem yüzünden sütüm kesildi
Aynısını bende yaşadım
Tabiki oyle annesin ve sen guclu durmazsan yikilirsan esinde yikilir cocugunda yikilir ben evladimi kaybettigim zaman diger evladim icin ayaga kalktim gozyasim icime akti ama disim guldu gulmek zorundaydı. Cunku Rabbım oyle omur biçmisti ona sende guclu dur. Allah’m dermansiz dert vermesin.
Onlar tam basbelasi gitsin o sebinin hakkini oteki tarafta versinler insallah.
Aynen ben allaha havale ettim çocuğum teyzesini sütünü içti mecbur çok kötü zamanlardı
Sırf bu yüzden bu doğumumda kimseyi istemiyorum özellikle eşime şart koştum
Iste bu sizin vicdan azabi cekmenize de sebep oluyor ne yazikki yetmediğinizi dusunuyorsunuz kendinizi sorguluyorsunuz o an . Allah firsat vermesin Ama hesabiniz diger tatafa kalsin. Rabbimin adaleti büyüktür
Hic gerek yok esiniz destekse kirk tanesine bedel olur merak etmeyin.
Evet bu hamileliğimde aynı şeyleri yaşamıcam
Seninle konuşmak banada iyi geldi teşekkür ederim
Bazen insanlara çok garip geliyor ama şeker yüklemesi 2 li test ayrıntılı ultrason herşeyi yaptırmak istiyorum sıkıntı olucak sa da erkenden bilmek istiyorum çünkü 40ım tam çıkınca kızım 1. Sınıfa başlıyacak ve bana çok ihtiyacı olucak güçlü olmak zorundayım, geçen sene 10 gün hastanede yattı kızım inanır mısınız aşılı olana ve aşılı olmayana bile muameleleri o kadar farklıydı ki
Aynen güzel düşünüyorsunuz
Bende yaptırmak istemedim ama doktorum bı hastasini anlattı yaptırmamış doğum sırasında çocuk morarmış tahlil tekkik derken zaman uzamış ve rabbim hiç kimseye göstermesin bebeyi kaybetmişler bende ondan sonra yaptırdım şükür bişey çıkmadı yani yaptirsam iyi olur bişey olsada zamanında müdahale edilir en azından
Rabbim hiç kimseyi evladiyla sinamasin
Aminnn Allah’ım Aminnn