Merhabalar 21+2 gunluguz p.tesi dr um perinatoloji ye yonlendiricek ama ben yaptirmak istemiyorum . Allah korusun sonlandirmayi dusunmedigim icin hamileligimin bu sekilde mutlu devam etmesinden yanayim. Var mi benim gibi dusunen ?
Detaylı ultrason la hamileliği sonlandırma olmuyor ki zaten
Evet dilek16 ya katılıyorum onunla ilgisi yok
Hayir o anlamda demedim. Dr lar en kucuk birseyi gorduklerinde soylemekle yükümlü. Biliyorum ama bu benim strese girmeme sebep oluyor. Allah korusun bisey ciksa ben sonlandirmayacagima gore hamilelegiimi ne gelirse Rabbimden o yuzden istemiyorum yaptirmak
evet bende katiliyorum detayliyla sonlandirmanin hic alakasi yok canim egerki birsey cikarsa daha erken teshisle saglikli bir bebege kavusuyorsun yaptir mutlaka
Sanırım kendimi yanlis ifade ettim. O manada soylemedim hani ne duyarsam duyayim ben sonlandirmayi dusunmedigim icin hamileligimin strese girmesini istemiyorum. Ne gelirse Rabbimden. Demek istedim
Yanlış düşünüyorsunuz, doğum yaptığınızda Allah göstermesin Bi sorun olsa lohusayken yerle bir olucaksınız
strese girmezsin canim daha erken tedavi olur bebegin olurmu oyle dusunme
Benim 2 sene once oglum dogdu gebelkk donemi boyunca bobregi biri birinden kucuk dediler. Diyaliz veya sünnet ile duzelebilir dediler. Dogum yaptim. 33 haftalikken ve bobreklerinde hic bir problem yokru. Omru o kadarmis 9 gun yasadi sadece cigerleri tam gelismedigi icin… o yuDen tekrar ayni seyi yasamak istemiyorum
Belki de haklisiniz bilmiyorum yaptirmak hic icimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim
ben yaptirdim herkeste 3 damar varen bende 2 damarla besleniyormus bebek ultrasona girmeseydim bilemeyecektim dr umda dediki herkes tek beslenirke sen 2 kati yiyeceksin bebegin tek damarla beslendigi icin dedi bende 2 aydir o sekilde yapiyorum bebegim ve kilosu gayet yerinde gitmeseydim bebegim geriden gelecekti
Evet seni çok iyi anlıyorum ama hep aklına takılacak sorular allah korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama erken teşhisle müdahale edip sağlıklı olabilir bencede yaptır
Haklisiniz belki ben yanlis düşünüyorum… fikrinize tesekkur ederim
rca ederim canim benim yaptir mutlaka hic korkma
Haklisiniz sanirim cok teşekkürler bende galiba yaptiracagim… rabbim hayirla almayi nasip etsin kucaginjza insallah
aminnn canim sag salim hepimiz kucagimiza alalim saglikla
Dogru diyorsunuz Erken teshis hayat kurtarir. Vardir bir hayr Cok teşekkür ederim
Aminnn canım sakın korkma pozitif düşün herşey güzel olsun inşallah
Rica ederim sizinle tanıştığıma memnun oldum
Sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim fakat sonrasında ciğerlerinde hep problem çıktı daha 6 aylıkken zatürre geçirdi herkes beni suçladı bakamadım diye ben bile kendimden şüphelendim fakat zatürre sadece üşütmetken olmuyormuş, diyeceğim o ki biz anneler ne olursa olsun güçlü olmak zorundayız ayakta durmak zorundayız