Detayli ultrason yaptirmayan anneler

Merhabalar 21+2 gunluguz p.tesi dr um perinatoloji ye yonlendiricek ama ben yaptirmak istemiyorum . Allah korusun sonlandirmayi dusunmedigim icin hamileligimin bu sekilde mutlu devam etmesinden yanayim. Var mi benim gibi dusunen ?

1 Beğeni

Detaylı ultrason la hamileliği sonlandırma olmuyor ki zaten

3 Beğeni

Evet dilek16 ya katılıyorum onunla ilgisi yok

1 Beğeni

Hayir o anlamda demedim. Dr lar en kucuk birseyi gorduklerinde soylemekle yükümlü. Biliyorum ama bu benim strese girmeme sebep oluyor. Allah korusun bisey ciksa ben sonlandirmayacagima gore hamilelegiimi ne gelirse Rabbimden o yuzden istemiyorum yaptirmak :unamused:

1 Beğeni

evet bende katiliyorum detayliyla sonlandirmanin hic alakasi yok canim egerki birsey cikarsa daha erken teshisle saglikli bir bebege kavusuyorsun yaptir mutlaka

2 Beğeni

Sanırım kendimi yanlis ifade ettim. O manada soylemedim hani ne duyarsam duyayim ben sonlandirmayi dusunmedigim icin hamileligimin strese girmesini istemiyorum. Ne gelirse Rabbimden. Demek istedim

1 Beğeni

Yanlış düşünüyorsunuz, doğum yaptığınızda Allah göstermesin Bi sorun olsa lohusayken yerle bir olucaksınız

1 Beğeni

strese girmezsin canim daha erken tedavi olur bebegin olurmu oyle dusunme

2 Beğeni

Benim 2 sene once oglum dogdu gebelkk donemi boyunca bobregi biri birinden kucuk dediler. Diyaliz veya sünnet ile duzelebilir dediler. Dogum yaptim. 33 haftalikken ve bobreklerinde hic bir problem yokru. Omru o kadarmis 9 gun yasadi sadece cigerleri tam gelismedigi icin… o yuDen tekrar ayni seyi yasamak istemiyorum

Belki de haklisiniz bilmiyorum yaptirmak hic icimden gelmiyor ne yalan söyleyeyim

ben yaptirdim herkeste 3 damar varen bende 2 damarla besleniyormus bebek ultrasona girmeseydim bilemeyecektim dr umda dediki herkes tek beslenirke sen 2 kati yiyeceksin bebegin tek damarla beslendigi icin dedi bende 2 aydir o sekilde yapiyorum bebegim ve kilosu gayet yerinde gitmeseydim bebegim geriden gelecekti

2 Beğeni

Evet seni çok iyi anlıyorum ama hep aklına takılacak sorular allah korusun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama erken teşhisle müdahale edip sağlıklı olabilir bencede yaptır

1 Beğeni

Haklisiniz belki ben yanlis düşünüyorum… fikrinize tesekkur ederim

1 Beğeni

rca ederim canim benim yaptir mutlaka hic korkma

1 Beğeni

Haklisiniz sanirim cok teşekkürler bende galiba yaptiracagim… :upside_down_face: rabbim hayirla almayi nasip etsin kucaginjza insallah

2 Beğeni

aminnn canim sag salim hepimiz kucagimiza alalim saglikla​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Dogru diyorsunuz Erken teshis hayat kurtarir. Vardir bir hayr Cok teşekkür ederim :kissing_heart:

2 Beğeni

Aminnn canım sakın korkma pozitif düşün herşey güzel olsun inşallah

1 Beğeni

Rica ederim sizinle tanıştığıma memnun oldum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim fakat sonrasında ciğerlerinde hep problem çıktı daha 6 aylıkken zatürre geçirdi herkes beni suçladı bakamadım diye ben bile kendimden şüphelendim fakat zatürre sadece üşütmetken olmuyormuş, diyeceğim o ki biz anneler ne olursa olsun güçlü olmak zorundayız ayakta durmak zorundayız

1 Beğeni