Detaylı ultrason Gaziantep

Kızlar Gaziantep’te yaşayıp detaylı ultrason yapan var mı nerede yaptınız ve ne kadar yaptınız

1 Beğeni

@gaziantep-anneleri evet yazın bakalım, nerede ve kaça yaptırdınız?

1 Beğeni

Pek dönen yok :face_with_hand_over_mouth:

Radyoloji uzmanı Dinçer beye yaptirdim kendi muayenehanesi var 2 bin TL’ye yaptırdım

1 Beğeni

Gördüklerinde yazarlar canım. Anında cevap vermelerini bekleyemeyiz :slight_smile:

Teşekkürler arştırcam

Beklmem lazım aynen

Doç Ali Özgür ersoya yaptırmıştım 2 bin tlydi

1 Beğeni

Yaptırmadim ben…ama devlette ücret ödemiyorsunuz… özelde de 2 binden aşağı olduğunu sanmıyorum

1 Beğeni

Şuan 3 bin olmuş

1 Beğeni

Evet özelde yüksek ama devlete pek ilgilenmiyo arkdaşım gitmiş bebgin kalbi gözükmüyor demişler o yüzden devlete güvenmiyorum

Normal ultrason da bir sıkıntı görmediyse detaylı da gerek hiç yok aslında… çünkü varsayalım bir sorun olsa dahi anne karnında hiç bir şekilde tedavi yapamıyorlar mecbur doğmasını beklemek zorundalar bu yüzden Bu kadar yüksek miktar para verip tedavisi tanısı yüzde yüz olmayıp birde hamillelik sürecince anneyi daha strese ve üzüntüye sokmak bana anlamsız geliyor…ben kendi tercihimdi hiç bir çocuğumda da girmedim… tabi bu benim fikrim… ama girmek istiyorsaniz ilgi istiyorsaniz özele gideceksiniz mecbur…

1 Beğeni

Tuncay yücede yaptırdık 2500 bin tlye

2 Beğeni

Yani öyle öyle de sadece bi sorun çıkarsa hemen doğduktan hemen sonra müdahele edilmesi için

1 Beğeni

Cok haklısınız bende öyle düşünüyorum ama etrafımdakiler genlde dogumdan sonra bir sıkıtısı varsa hemen tedavisi başlasın diye yap diyolar böbrek hastalığı gibi yoksam benmde madi durmum yok dediginz gibi sitresede girmek istemiyor

Aynen katılıyorum

1 Beğeni

Yine ediyorlar aslında…bunu özelikle eve söyledi bana…normal ultrasonda bir sıkıntı görmedi ise gerekli değil… gördü ise yine girilebilir dedi ama girsen de yine bir de yapmıyor mecbur doğumu bekliyorlar dedi… bundan dolayı bilgi almıştım size de yazayım dedim

Ben haftalarca şehir hastanesinden randevu almaya çalıştım, 23. Haftanın bitmesine 2 gün kala gittim 3 hafta sonraya tekrar randevu verdiler dolu diye. Son gün sinirlerim bozuk bi şekilde Ali Özgür Ersoy’a gittim mücahitlerin orada kliniği. 3500’e çektirdim. Çok ilgilendi işinin hakkını veriyor adam ama devletin bu konuda bu kadar yetersiz kalması beni çok sinirlendirdi.

Bende annemden biliyorum annemin bi bebeği osteoporosis hastalığına yakalanmıştı bebek eğer detaylı ultrasona girse belli olacaktı ve erken ilik nakli olacaktı belki hayatta olacaktı doktor ihmali yüzünden geç öğrenildi ve tedavi başarısız oldu boş yere bir sürü zaman kaybettik

Bende Dinçer Aydın Akyılmaz beye gideceğim yarın 2250 dedi sanırım sadece nakit çalışıyormuş doktorum yönlendirdi eğer düşünürseniz numarasını atabilirim