Detaylı ultrason Gaziantep

Siz ne zaman yaptırdınız acaba

2 ay oldu benim de Dr yönlendirdi

Ben perinataloji bölümüne gitim Liv Hastanesi’nde 3500

Tuncay yuce de şu an 5000 TL imiş , şehir hastanesi ve üni Hastanesi’nde ücret istiyorlar mi, giden bilen var mı ?

Şehir hastanesinde ücretsiz

Kızlar selam 18 haftalık hamileyim gaziantep şehir hastanesinde detaylı ultrason için hangi bölüme randevu almam gerekiyor. Bilgisi olan daha önce şehir hastanesine giden detaylı ultrason için görürse yazabilir mi ? @gaziantepanneleri

Erkan beye gidin gerek görürse yönlendirir sizi doktorların randevu almak için birşey acmalaro lazım bayılıyorum o adama aşıro ilgili şimdi hastaneden geliyorum bende

Ben üniversite hastanesinde Dr Muhammed Hanifi bademkiran a gittim, ücreti 650 TL , salı ve Perşembe günleri bakıyor , randevu yoktu gidip talep etmiştik. Önce randevululari alıyor , sonrasında gelip sonradan randevu talep edenleri aliyor

Siz live gidiyorum demiştiniz doktor muane ücretinin içinde yapıyor zaten

Bana mı söylediniz :slight_smile: benim gittiğim Abdullah goymen , radyoloji uzmanı baktığı için cihazı uygun olmadigindan bossana yoneldnirdi bizi öncesinde bossan da 3500 TL olunca üni Hastanesi’nde kontrol edildik .

Evet live gidiyorum qma doktorum ben zaten bakacağım başka bir gözün görmesi de iyi olur dedi o yüzden

Mahmut beye randevu bulabildim o da en erken 14 gün sonraya verdi. O zaman doktor mu yönlendiriyor bizi detaylı ultrason için ekstra bir şeye gerek yok mu

Ben livde doktoruma gittim detaylı ulturasona cok hafif parlaklık var dedi bende sehir hastanesine erkan beye de randevu aldım gittim zaten artık mesai dışı da var aksam gidebiliyoruz muaneye yani baktı geçmiş dedi sadece erkan bey veriyo koskoca hastanede ulturason kagıdı

Ooo bayaa abartı fiyatlar ama şey yani abdullah göymen perinatoloji diye bile geçiyo nasıl yapmamıs detaylı

Erkan beye salı günü 19-20 de randevu var

Erkan beye randevu buldum ama jinekoloji polk. Gebe hasta bakılmamaktadır diyor anlamadım nasıl detaylı ultrason bakacak o halde

Mesai dışı var ona baktınoz mı gebe hasta bakılmamaktadır yazıyor sizin aldıgınızda iptal edin yeni alın

Amacım iyi bi doktora denk gelmeniz murat diye biri var asla gitmeyin bi kadjn var ona da asla gitmeyin