Dertleşecek kimsem yok

22 haftalık hamileyim,gebeliğimin bu kadar stresli geçeceğini tahmin etmiyordum,eşim babası ile birlikte inşaat işindeler,babası o kadar aç gözlü ki eşimin maaşını doğru düzgün vermiyor,2 yıldır evliyim 2 yılda 2 araba 2 ev aldılar ama eşimin hiçbirinde hakkı yok,adam bir evi kiraya verdi bir evde kendi oturuyor,eşime de süslü laflar söyleyip yanında tutmaya devam ediyor,eşimde başka hiçbir yerde çalışmamış hiç özgüveni olmadığı için bu adamın yanında kalmaya devam ediyor,adam düğünden sonra bileziklerimi de aldı şimdi diyormuş ki “arabaya saysın” ki araba kaynanamın üstüne,eşimin hiç izni yok her gün gece gündüz çalışıyor, şimdi de şehir dışındalar ben hiç vakit geçiremiyorum,eşim evde olsa da hep onlarla vakit geçirmek istiyor napacam bilmiyorum,ev sahibi kirayı 3 binden 9 bin yaptı,eşime fabrika ya gir diyorum,gecinemem diyor,çok moralim bozuk, boşanmayı bile düşünüyorum artık.kaynanamla aram hiç iyi değil kavga ettik ara da konuşuyoruz sadece. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Valla bacım iki ev var siz kirada misiniz benim eşim ailesi evi var annesinin ailesinden kalma evleri var biz kirada kaliyoruz eşim evlendik tüm bağları kesti kocan genç kimse açlıktan ölmez gözle gorunuyor yani hem maas az veriyor hem kiradasin evleri olmasına rağmen

İşte bu kadar aç gözlü adam,güya kiracı evden çıkmıyormuş yalan söylüyor evi aldıklarında kiracı vardı, sözleşmesi bitmişti, ihtarname yollayıp önceden çıkmasını isteyebilirdi,eşime laf anlatamıyorum anlamıyor,"ben bir ekmeği 3 gün bile yerim seninle "diyorum ama yok, gerçekten lüks hayat isteyen kızlar daha mutlu,babası evin tek oğlusun benim olan hersey senin diyerek aklını yıkıyor,ama kavga edince de 50 evim olsa birini vermem diyor.ya evi terk edecem başka iş bulana kadar ya boşanacam

Allah yardimcin olsun aileye bagli erkek o kadar zor kii kimse cok şükür açıkta kalmaz. O bi yola girse Rabbim yardimci olur bebeginiz kismetiyse gelir zaten.

Ne diyeceğim bilemedim kuzum ben en çok doğacak bebeğe üzüldüm eşin çocuğu düşünsün bari kendine gelsin nereye kadar böyle devam edebilir 3 günlük dünya o kadar malı arabayı mezara mı götürecek kaynanan olucak o kişi…öyle kadınlar anne olmayı cidden hak etmiyor evladının yuvasını düşünür evladının mesut olmasını ister :triumph:hakkında hayırlısı neyse olsun inşallah :unamused:

1 Beğeni

Gerçekten çok zor,kırkyılın başı bir evde kalsa ya onları bize çağrıyor yada biz oraya gidiyoruz bıktım gerçekten.

Bacım evi.terketmekle olsaydı işler cocugun karnında karnından çıkıp doğsa bakmak zor vallahi

Yok bunlar insan değil,insan en azından derki kıtadaki evin parasını siz alın kiraniza verin ama yok herşey bunların olucak.eşimin bebeğimin hakkını o babasına yediriyor hakkımı helal etmiyorum :pleading_face:

Evet çok zor olur ama diyorum ki belli bebeğim daha mutlu bir evde büyür sürekli kavga,para pul muhabbeti yapılan bir evde büyümesini istemiyorum,sürekli mutsuz bir baba sürekli ağlayan bir Anne görmek onu daha çok üzer diye düşünüyorum :pleading_face::pleading_face:

Tabi öyle ama bizde cok zorluk gördük kiracı olmak zor aileye yakın olmak zor geçinmek daha da zor benim kendi fikrim bı ymegi.uc.gun ısıtıp iyim ama kocamın ailesi bizden uzak kalsın kaynanami bı istemede bide düğünde gördüm üçüncüyü görmek nasip olmasın insallah

E tek oğlan napicaklar ki en son olucekler gene size kalicak

Bende bir ekmeği 3 gün yemeye razıyım,kendini kullandırılmasına gönlüm razı değil,hem gece gündüz çalışıyor hem aldığı para ortada yok.en azından bir fabrikada çalışsa izni olur, aldığı para belli olur,beraber zaman geçiririz, bebeğimiz olucak ona vakit ayırır,ben ev araba da istemiyorum yeter ki,eşim başka işe girsin ve bunun ailesi peşimizfen ayrılsın, yüzlerini seslerini dahi görmek istemiyorum,nefret ediyorum,hem oğullarıni hem beni köle olarak görüyorlar ben karşı çıktım diye benle araları yok şimdi, yüz vermiyorum,eşimde bir kurtarsa kendini dünyanın en mutlu insanı olucam

Onu hesap etmiyorlar işte,adam kral paşa edasında yaşıyor hayatı.

Kaç yaşındasıniz acaba hani desem ki kucukte acaba cesaret mi edemiyor

E sanki eşinde ayrilicak göz değilde o rahatlığı fabrikada bulamixak diye girmiyordur ne güzel sigortası da olur

Küçük değiliz ikimizde 29 yaşındayız,ünv bitirdikten sonra hep babası ile çalışmış babası hep sen beceriksizsin,kimse seni ise almaz,kimse sana ekmek vermez diye diye özgüvenini kırmış birde hep yanında dursun diye Altan alta sana ev alacak araba alacam sana iş kuracak mesajları vermiş bu da güvenimiş ben başka yerde yapamam diyor.

Ne diller döktüm bacım nasıl yalvardım ama yok şimdi de tırcı olacakmış babası az bekle sana tır alırım demiş,dedim ki bu yine malına mülküne,mal katacak sonra yine senin hiçbir hakkın yok diyecek yapma diyorum dinlemiyor.

E özgüvenini kırmış ondan bak abim gil deprem oldu evleri yeni evliyken yıkıldı şimdi aynı evde yaşıyorlar abim öğretmenliğe gidiyor ama atanamamis işte diyoeum İstanbul’a gel.imkan çok ailem abimin üstüne titrer yok ağır iş yapmasın bu su der halbuki serbest kalsın ki çocuğuna bakmanın güveni gelsin kuşun artik uçması gerekli

En azından onlar kıyamadıları için diyorlar,ne güzel keşke bunlarda titreselerdi,bunlar etinden sütünden kemiğinden nasıl faydalanırız diye düşünüyorlar,ve bu beni üzüyor

E dediğim gibi bacım kocanin uçması gerek gaza getir sende