Biliyorum düzenleyecek sadece keşke dememek için çabalıyorum,bu işin sonu malasef ki belli elimden geleni yapayım o yine değişmeyecekse de ben elimden geleni yaptım derim evladıma karşı yüreğim ferah olur.onlar çeker bu bebeğin vebalini.rabbim bana ve bu bebeğe bunları yaşatanları affetmesin
Getirmeye çalışıyorum 4 aydır etmediğim laf kalmadı bende yoruldum artık
Valla hak veriyorum sana benim bizim iskenderinda deprem oldu bilirsin ablam gilin evi yıkıldı enistemde market var ailesinden büyük ama isletiyorlar en son deprem olana kadar kaynana geliyor işte iyiler hoşlar evleri yıkıldı eniştem.evlerine gidiyor kapıyı çalıyor bile isteye acmiyorlar kapıyı aradan bı yıl geçti ne yaparlar ne ederler sormadı işte bu üç dort aydır onlar biraz yüz verdi eniştem hemen onların yanına gitti ek olarak iş yapıyor yani bı insanın ders alması gerekir
He ya insan olsalar bunumu yaparlar eşinde nasıl bir karaktere sahip oda ayrı bşr kafa yani şuan ne yapamayı düşünüyorsun peki
Bu akşam konuştum ya fabrikaya gir çalış yada beni bırak dedim.tamam dedi şimdi şehir dışında geldiğinde başvuru yapacakmış fabrikalara
Sevindim vallahi
İnşallah sözünü tutar, tutana kadar sevinemem ben güvenim kalmadı artık.
Bı kere he demiş ısrar et kız kadinlar inadcidir dediğim dediktir sen de öyle ol
Şükür gözün aydın keşke eşinin hakkını verseler
Bırakmayacam yakasını sözünden dönerse bizi kaybeder.
Yok bacım onlar aç gözlü vermezler,adam doğru düzgün maaş vermiyor kullanıyor ev araba hiç vermez.
Aferim kardeşim gozyasini kullan le
Her yolu deneyecem