Merhaba güzel anneler anne adayları size bir sorum olacak demir için doktor gyno Ferro sanol vermişti ama farkettim ki onu içtiğim zaman bende daha fazla yorgunluk uyku hali bir ağırlık oluyor üzerimde sizde yaşadınız mı yaşayan var mı aranız da
Ben de o ilacı kullandım hamileliğimde bende de biraz etkisi olmuştu hatta benim midem bulanıyordu yani içerken bile midemin bulandığını fark ettim ama onu tüketmek zorundasın verdiyse çünkü o bebek için çok yararlı bir ilaç
Evet afedersin hatta bende şimdi istifra ettim en azından başka bir ilaçla değiştirmeyi deneyeyim bari sanırsam çok ağır geliyor bana
Evet çok sıkıntı oluyor o kullanım süreci ama bence şey yapmayın çünkü o ilacın faydası çok iyi değiştirmeyi yutmaya çalışın üzerinde biraz dinlenin hatta bir de şöyle bir durum da olacak mesa kullandığın süre içerisinde afedersin Büyük abdestin siyah olacak onda da korkma
O ilac bende de kabızlık yapıyor. Şuan bir aydan fazladır Ferrum Hausmann (şurup) kullanıyorum hiç bir yan etkisi olmadı. Birde tablet şeklinde olanı var. Şurup olana katkı payı biraz fazla çıkıyor ama tablete çıkmıyor. İsterseniz dra danısın ilacı.
Evet istifra yapıyor ama aç karnına içildiğinde tok karnına alırsan sorun yaşamazsın hatta gece yatmadan da alırsan yorgunluk ve uyku hali yapmamış olur
Evet onu farkettim maalesef bu halsizliğide gebelikten yada yemeği fazla yiyorum sanırsam ondan oluyor sanıyordum ama 2 gün evde değildim içmedim çok iyidim bugün geldim içtim yine aynı halsizlik oldu ilaçtan olduğunu o şekilde farkettim nabzımıda hızlandırıyor
Ay çok teşekkür ederim birde onu sorayım o zaman doktoruma
Evet saatlerini değiştirmekte mantıklı olabilir kahvaltıdan ve yemekten 1 saat önce al demişti doktor bugünde böyle olduğu için acaba diyerek saat 4 gibi falan aldım geri uyuyup uyandım kahvaltı yapınca yine aynı belirtiler oldu
Bende aç karnına alınca uyku hali ve yorgunluk yapıyordu.İstifra etmekten ne kahvaltı yapabiliyordum ne de yemek yiyebiliyordum.Doktoruma danıştım tok alabilirsin dedi ondan sonra geçti hepsi
Bana da gynoferon vermişti sabah aç karınla ama imkanı yok sabah içemiyorum mideme dokundu ölü gibiydim bütün gün eczacıma sordum gece yatarken kullanabilirsin demişti öyle yapıyorum şuan bi sorun yok bu ilaçlardan 2 saat öncesine kadar süt ve süt ürünleri tüketilmemesi gerekiyormuş ayrıca
Bende onu kullandım baya bi çok dokundu midem bulantısı ishal baş dönmesi tansiyon mahvetti beni zorladım baya sonra doktora söyledim şurup verdi onunla devam ediyorum haptan daha konforlu bi sıkıntı yaşamadım çok şükür
Gerçekten mi bende söyleyip öyle deneyeyim şimdi emin oldum ilaçtan olduğuna en azından
Günde 1tane mi verdi bana günde 2 demiş ama gece 1 tane alsam diğeri nasıl olacak ki
Ayyy evet gerçekten bende de nabzım yükseliyor elim kolum kalkmıyor resmen
Evet merak etme ilaçtan kaynaklı
Neden 2 belki de o ağırlaştırıyordur
Hiç bilmiyorum günde iki defa dedi eksikliğim falan da yok ama zaten içemiyorum ki akşam yemek telaşından unutuyorum zaten biraz ilaç özürlüyüm
alarmlarla anca hatırlıyorum
Doktoruna söyle sende zararı olur
Ben suda eritme fertamir kullaniyorum, doltorum onu verdi ondan devam ediyorum.