Demir ilacı kullananlar

Bana da onu verdi doktor ama onu icince fenalaşıyorum bembeyaz oluyorum tansiyonum düşüyor içmiyorum o yüzden

1 Beğeni

Evet zaten artık içebilecek gibi değilim bunu :pleading_face:

1 Beğeni

Suda eriyenler biraz tadı kötü oluyor ama içebiliyor musunuz nasıl tadı

Ayyy evet demekki yan etkileri ağır bende çok kötü oluyorum elim kolum birden kalkmıyor sanki

Bende de aynı oluyodu demir ilacı çok fazla yan etki yapıyordu. Erbatab diye bir marka tavsiye ettiler onu aldım üreten kişinin kendiside alternatif tıpka ilgileniyor Konyada. Çok memnunum hiç kullanıyor gibi değilim yan etkisi sıfır

1 Beğeni

Nereden alınıyor peki bir araştırayım bende

Yorumları okuyunca şaşırdım biraz bende aynı ilacı kullanıyorum bı halsizlik birsey yapmiyor bana

1 Beğeni

Büyük ihtimalle herkeste etkisi farklıdır bende acaba dedim hamilelikten falan oluyorumdur yada acaba yemeği çok fazla yiyorum o yüzden mi dokunuyor gibi düşündüm iki gün içmedim hiçbirşeyim yoktu çok iyiydim bugün içtim çok kötü oldum galiba ilaçtan dedim yorumlarda yaşayanlarda olunca emin oldum bende

2 Beğeni

Cok begendigim birsey degil ama mecburen iciyorum

1 Beğeni

Evet suda eriyen ilaçlar genelde bir tuhaf oluyor çünkü :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Evet yarın kontrolüm var mutlaka söyleyeceğim :bouquet:

İlacı yeni kullanmaya mı başladınız ? Ben ilk kullandığım hafta mide bulantısı ve kabızlık yaptı ancak sonrasında düzeldi şu an sadece dışkı renginde koyuluk ve ilaç sonrası anlık bi mide bulantısı var ancak aşırı değil . Sabah aç karnına kullanıyorum

1 Beğeni

Demir ilacını akşam içince Sabahları turp gibi kalkıyorsun halsizlik falan da olmuyor canım bana da feramat diye bi ilac verdi onu kullanıyorum çoktan

1 Beğeni

10 gün oldu aslında banada aç karnına dedi

Evet canım bazılarıda öyle söylemiş bende öyle alacağım sanırsam

Merhaba kaçıncı haftada baktılar ve verdiler bana ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bi kan alıp baktılar değerlerime başka da hiç bakılmadı

1 Beğeni

Canım bende de kan aldılar ilk 7 haftada daha sonra tekrar bakmadılar 3 aylık olduktan sonra 12 haftadan sonra sanırsam folik asit bittiğinde demir ilacı magnezyum ve d vitamini başlıyorlar bugün gittim tekrar doktora 17 haftalık tekrar kanlarına bakalım baya geçmiş aradan dedi

Hayırlısı olsun ben 30 haftalıgım anca acil olarak gittiğimde hep kan aldılar başka da değerleeine bakalım diyen olmadı:))

1 Beğeni

Oda çok ilginçmiş benim bildiğim her üç ayda bir en kötü bakılması gerekiyor diye biliyorum ama demek ki hastanelere göre fark oluyor canım

Feramat kullanıyorum hiçbir yan etkisi de olmadı bende

1 Beğeni