Deliriyorum çıldırıyorum ne yapacam?

Benim kaynım hariç hepsi benden büyük​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Analık hakkını kullan. Din ve Allah korkusu üzerinden oyna. Bu benim hakkım kul hakkına giriyorsunuz. Affedilmeyen tek günah. Yazıktır yapmayın de. Kocana de ki. “Şimdiye kadar yapılan söylenen her şeye sustum zaten bari bunu elimden almayın. Analık hakkım benim ismi. İkinci çocuğumuz olursa da sen koyarsın. İlk göz ağrım benim. Annelik kapımı açan Melek. Elimden almayın bunu lütfen” de. Azck da ağlayarak söyle. Buna rağmen diretirlerse Allah yardımcın olsun. 40 ı çıktıktan sonra markete gidiyorum diyip nüfus müdürlüğüne gider çocuğun adını degistirirsin. Ortaya çıkınca da “Siz bana sormadan dinlemeden koydunuz. Ben de size sormadan değiştirdim kusura bakmayin” der oturursun

Valla benim kayınvalidende illa göktuğ dedi hayır istemiyorum talha koyacağım dedim eşimde ikisi olsun dedi hayır madem istiyorsunuz doğrsun dedim o oldu henüz cinsiyeti belli değil ama eşime de dedim benim istemedğim ismi koy çocuğu alır giderim getirene kadar anan ağlar dedim yani biraz sert oluyor ama hakediyorlar

Sağol fikrin için bacım deneyeceğim şimdi​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Bizde çözdük sorunu çok şükür eşim annesine bizim çocuğumuz eşim istediği ismi koyar o taşıyacak o doğuracak o bakacak ismi de sen mi koyacaksın dedi kayınvalidem de hakkım var helal etmiyorum dedi hakkın benim üstümde olabilir ama ne eşimin ne çocuğumun üstünde yok senin hakkın dedi kayınvalidem de istediğiniz ismi koyun ben sizin koyduğunuz isimle çağırmam dedi eşim de bize karışma da istediğin isimle çağır dedi?:grinning_face_with_smiling_eyes:

Gözün aydın sevindim senin adına

Teşekkür ederim bacım​:smiling_face_with_three_hearts:

Sonunda çözmenize sevindim… Kaynana son raddeye kadar trip atıp sık sık dile getirmeye devam eder aman geri adım atma. Şimdiden bir isim seçip sürekli o şekilde hitap etmeye başlamanı öneririm :blush:

Ben Eymen Aybars koymak istiyorum çok sevdiğim iki isim şimdiden inadına onun yanında öyle sesleniyorum bebek hareket edince eşime aa bak Eymen hareket ediyor falan diyorum kadın da patlıyor tabi ama tek geliniyim ve gerçekten bana o kadar şey yaşanmasına rağmen yine de saygıda asla kusur etmiyorum ve çok iyi davranıyorum ona bunu onun için değil asla eşim için yapıyorum o yüzden o da trip atsa bile hemen dakikasında benimle konuşuyor yine​:grinning_face_with_smiling_eyes: