Deliriyorum çıldırıyorum ne yapacam?

E hakkı yoksa kafaya takmayın benim eşimin bi akrabası vardı herkes içinde bana dediki erkek olursa isim düşündüm ben eğer koymazlarsa ben yine öyle seslenicem dedim bende he tamam seslenirsin ama ben kendi çocuğuma istediğim ismi koyucam inşAllah

O zaman nufus mudurlugunde yazdırırken tek isim yazdır. Eşinin de haberi olmasın. Gidibte yeniden yazdıracak hali yokya) boylece eşin de bilmez. Bi de surekli o ismi koymak istemedigin icin çocukla ruhsal çatışma yaşayabilirsin. Senin ismini hic istemedim filan. Onu eşine anlatabilirsen belki de ikna olur.

Ay bu insanlar ne kadar tuhaf ya sana ne benim çocuğumun isminden?:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Kız bacım bana diyorlar sen hastanedeyken çocuk doğduğu an gidip kimlik alacaz bende bok alırsınız dava açarım size dedim çok tuhaflar çok Rabbim düşmanıma vermesin böyle cahil insanlar ki

Onun ilk torunuysa seninde ilk çocuğun çok meraklıysa bir tane daha doğursun koysun o ismi

Dimi yani sonrada bakmaya gelince birşey olunca kendi çocuğun kendin bak derler hani çok seviyodun falan bide isim vermek istiyon hangi hakla yani?

Ben de sana hakkımı helal etmem de. Hayret bir şey ya anası doğursun o zaman ay sinir oldum

Benim annemde farkli bi isim istiyo koymazsam oda bana hakkini helal etmiyicekmiş de onun annesi isim koymayı kendine hak görüyosa senin annen de koyabilir işleri iyice kariştir :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Bende eşime aynısını söyledim madem o kadar seviyor oğullarından birini koysaymış o ismi dedim

1 Beğeni

Ya bacım benden uzak olsun da çocuğuma yaklaşmasın istemiyorum zaten bakmaması benim için daha iyi karışmasın yeter​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Sen bide beni düşün şimdi deliriyorum​:person_facepalming:t2:

Söyledim ama ilk annem isim önerisi söyledi ama dedi bende annenin ismi de öneride kalsın o zaman koymak istemiyorum çocuğuma dedim​:grinning_face_with_smiling_eyes:

İnsanın sinirini bozuyorlar gerçekten :joy:bide hepsinin şu sözü var ben senin iyiliğin için diyorum yada ben diğerleri gibi değilim falan ama hepside öyle zamanla ortaya çıkıyor sadece beklemek gerek bazıları beklemedende gösteriyo gerçek yüzünü

Hay ağzına sağlık bana dediği şey ben milletin kaynanası gibi değilim diyor hep bende en son sinirlendim daha betersin çünkü git bak millet gelinleri için neler neler yapıyor hamileyim aşerdiğim şeyleri bile yaptığında oğlunu çağırıp beni çağırmıyorsun ağzımı açma benim dedim?:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Evet en favori kelimeleri o çoğu kişide öyle ben farklıyım seni kızım gibi görüyorum sen şanslısın böyle bi kaynanan var falan halbuki millet neler yapıyor bizim komşu vardı gerçekten çok örnek bir aileydi kendisine pahalı ne alıyorsa gelininede alır hatta gelin istediği gibi pazardan alırdı zevkleri aynıydı yani bidefa bile sesleri kavgaları duyulmadı olmadı beraber güzel güzel geçiniyolardı mesele parada değil tabi o kadar aileler var imkanı yok ama o kadar mutlular ki bir birine o kadar samimiler ki insan hayret ediyo hangisi kendini övüyosa zaman geçtikce yüzü ortaya çıkıyo

Ya zaten kendini övenden korkacaksın bi keresinde ona bırak ta millet seni övsün sen kendini övsen de boş demiştim​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Aynen şahsen bir insan kendini övüyosa vardır birşey övüyorsa bırak millet övsün ben harika biriyim demekle bizim inanıcağımızı düşünüyorlar​:joy: gerçekten kendileri için komik bi durum bu. Siz birlikte mi yaşıyorsunuz?

Daha da bisey diyemem​:joy:

Evlerimiz aynı apartmanda​:person_facepalming:t2:

1 Beğeni

Oda iyi en azından biz tamamen birlikteyiz :joy:şimdi gel katlan şunlara hele bile benden beyük görümcem var inan insan çıldırıyo