Dedikodu time

Ya kızlar bu görümceler neden böyle oğlum olacağını öğrendiği günden beri bana hep kesin erkek mi bazen değişebilir diyor sanki erkek olduğu için kıskanıyor olabilir mi kendisinin üç kızı var cinsiyeti öğrenmeden önce hep bana onların eskilerini getiriyordu kesin kız olacak seninki evde dursun doğunca giydir diyordu neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum?

Ay inanmıyorum kaynana derdi bitse kızı başlıyor demek ki doğumdan sonra da dikkat et canım kıskançlık bu Herşeyi yaptırır gerekirse cinsiyeti öğrensende göstermedi felan de

Eşim söyledi maalesef anası zaten bambaşka bi dert neymiş çocuğun adını o koyacakmış?

1 Beğeni

Hepsi ayni ya

Bir tane görümcem var tam bir yılan ağzının payını fazlasıyla veriyorum evime dahi almıyorum ne olur ne olmaz diye ben de anlayamıyorum insan kardeşinin keden kötülüğünü ister ki araya mesafe koyun derim

1 Beğeni

Ay o görümceden bende de var. 3 kızım var Allah’ıma bin şükür. İnsanoğluyuz ve her iki meyveden de tatmak isteriz ki bu çok normal. Tekrar gebe kaldım ve bana öğrendiğinde söylediği tek şey “ senden oğlan çıkmaz boşuna uğraşma bu da kız !” Dedi. O gün cinsiyet öğrenmiştim şansına. Bende dedimki kız erkek farketmez sağlıklı doğsun dedim. Ama çok kesin konuştun doktor erkek dedi abla dedim. Döndü bana dedi ki her eve bir erkek lazım zaten herkes yaptığını çeksin dedi. Erkek çocuk ceza dedi. Bu arada kendisinin 4 oğlu var :woman_facepalming:. Bende dedim ki o zaman senin dediğine göre ben kimseye bişey etmemişim 3 kızım var Allah beni ödüllendirdi dedim. Tabi ki erkek kız farketmez ama o öyle söyleyince sinir oldum. Neyse arkasınada ekledim; çok şükür eşim kendi ailesine kimsenin yapmadığı kadar evlatlığını yaptı sizler gibi işi düşünce gitmedi evlerine, e bende bir gelinin yapacaklarını bırak siz 3 kızın yapmadığını yaptım ailene dedim. Çıktım eve geldim. Eşime anlatmıştım ertesi sabah aramış sen hayırdır derdin ne demiş :face_with_peeking_eye: bırak ne halleri varsa görsünler bacım. Ben hepsinden uzağım şimdi. Bir kestim pir kestim

Ben zaten asla kimsenin lafı altında kalmam evime de gelmiyor zaten annesiyle tartıştım diye

Çok iyi yapmışsın bacım ağzına sağlık böylelerine böyle davranmak gerek bende artık mesafemi koruyorum bir buçuk yıldan sonra Rabbim bana evladımı nasip etti asla kız erkek ayrımı yapmazdım zaten önemli olan sağlığıydı ama ister istemez bizim toplumun dayatması hep erkek olması yönünde bana sağlıklı olsun ama kesin kız demişlerdi erkek dediğimde gözleri fal taşı gibi açıldı bilmiyorum çok tuhaflar

Kopyala yapıştır mı desek?:grinning_face_with_smiling_eyes:

Heye o taşıyor onun çocuğu ya ona düşer zaten :smiling_face_with_tear::sweat_smile: Rabbim sabır versin

Amin bacım amin delirecem zaten

Yok ya benimki iyi valla bir kez bile şunu mu koysanız demedi bir sokak var aramızda aramadan gelmez sık sık çıkıp gelmez gezmeme aldığıma ettiğime yorum dahi yapmaz tabi karışmak istese ben ettirmem zatende hiç öyle yapıda olmadı

Eşin ne diyor isim konusunda

Eşime demiş benim istediğim ismi koymazsa hakkımı helal etmem eşim de diyor onun istediği olsun ikinciyi biz koyarız ilk torunu seviniyor diyor bende dedim madem ilk torunu madem seviniyor o zaman değer versin bana senin üzerinde hakkı olabilir ama benim üzerimde zerre hakkı yok benim de ilk çocuğum madem o kadar o ismi seviyor oğullarından birine koysaymış dedim

1 Beğeni

Senin ailende koymak isteyebilir o zaman onun ki anneyse seninki de anne o zaman of bu erkekler

Söyledim benim annem de başka isim istiyor o zaman annemin de hakkı var hem senin hem benim üstümde dedim ama ilk annem isim fikri söyledi diyor delirecem bacım delirecem

Haklısın da stresin bebeğe geçmesin kuzum aman dikkat et ay Allahtan iki tarafta şunu koyun bile demedi bir isim bile söylemediler bize bıraktılar bizim zaten kafamızda vardı isim. Şuan kendimi senin yerine koyuyorum bende aynı şekilde sinir olurdum yani

Benimkinin burnu herseyin icinde herseye yorumu var

Kiz sanslisn :sweat_smile::sweat_smile: keske banada böyle bir denk geleydi

Ya ben daha cinsiyeti belli bile değilken aklımda hep bi isim vardı ama herkes o isim saçma hayır diyor